![]() |
שאלה| האם אני ירגיש שינוי מהקריאטין?
תקשיבו... אני עוד מאט הולך להזמין 1.2 ק"ג קריאטין נאנו....
אבל בזמן האחרון אני שומע אנשים שאומרים שזה לא עוזר להם ויש שינוי מזערי.... אם אני שוקל 61, ביום אימון אני ייקח 10 גרם וביום לא אימון אני ייקח 5... אני אמור להרגיש שינוי? או שזה לפחות יעזור לי גם בלי שאני ירגיש? |
מדובר בקריאטין מונו,טהור.
אכן תוך 7-10 ימים אתה תרגיש שינוי שיבוא לידי ביטוי בעליה במשקל הגוף,עלייה במשקלי עבודה,אבל שוב יש יוצאי דופן שקריאטין מונו לא משפיע עליהם. |
ציטוט:
אז איזה קריאטין אני יוכל לקחת כדי שזה ישפיע? |
הוא יכול לעלות במשקל אבל מצד שני לא לעלות במשקלים..
ואם זה לא עובד עלייך, אז עדיף לך לא לקחת שום קראטין, אלא אם כן אתה צריך פוש פסיכולוגי. זה ביזבוז כסף כל הדברים ה"מתקדמים" |
בוא אני יגיד לך איך זה אצלי.... התחלתי לקחת קריאטין לפני שבוע אני לוקח 10 ביום אימון (5 לפני 5 אחרי)
ו 5 ביום רגיל ללא אימון ואני יכול להגיד לך שכן יש הבדל אני בדרך כלל מאלה שלא מתלהבים מהחומרים האלה (קריאטין no גלוטמין וכו..) אבל שמע אחרי שקניתי קריאטין טהור ואחרי שבוע שימוש בו אני יכול להגיד לך בהתלהבות רבה שזה באמת עובד! העלתי במשקל העצמי שלי ב קרוב ל 2 קילו ובקרוב מאד אני מתחיל להעלות משקלים בתוכנית אימונים כי אני מצליח לסיים תאימון ללא כשלים ועם הרגשה שאני יכול יותר בניגוד למה שהיה לפני הקריאטין |
ללא ספק קריאטין עזר לי רבות לעלות במשקלי עבודה.
|
ציטוט:
לעומת זאת, אם אתה מודע לגוף שלך ולאימון שלך, סביר להניח שתרגיש שינוי. אם אתה מתאמן מתחיל, אתה מבזבז כסף וזמן. |
זה לא שהקריאטין פשוט מחליט לא לפעול, הוא "לא פועל" אם השריר כבר רווי בקריאטין
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עליי מאוד משפיע...הכל!!!!
כשסיימתי סייקל של וואסיב, והתחלתי להתאמן ללא תוספים (חוץ מחלבון כמובן) הררגשתי הרבה יותר חולשה באימון, הרגשתי שמשהו חסר |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא לצחוק |
ציטוט:
|
אני לאחר הסייקל של התיק-תק הרגשתי קצת התכווצויות בשרירים, מזל שהתחלתי סייקל של אורביט דרופס.
|
ציטוט:
|
תגידו איך הכי מומלץ לקחת קריאטין?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ