![]() |
שאלה מה עדיף (מגורים)
יש לי 2 אופציות ושתיהן עולות לי אותו הדבר בערך-
1) לגור עם ההורים, דירה גדולה, חדשה ומפוארת (ריצוף שיש), גינה, כלב, שירותים ואמבטייה משלי. גם כל הרחוב נראה ממש ממש טוב - בתים חדשים. הבעיה - קומה ראשונה באזור עם הרבה הרבה פריצות, דקירות גניבות ועוד או דירה קטנה משלי במקום בלי פשיעה, שאני לבד שם, דירה ישנה אבל מבפנים במצב טוב (בלי מרפסת בלי חיות) (דירת סטודנטים כזאת) |
ציטוט:
השאלה כמה אתה משלם על כל דבר :) כלומר האם יש לך הוצאות מחייה איזה שהן ... |
אופציה 2 ~~
ללא ספק עזוב את הפריצות וכל זה .. אני יודע על מה אתה מדבר אבל לגור לבד , זה להתבגר ! כל אחד חייב לקחת את הצעד הזה בחיים שלו :cool: |
ההוצאות מחייה דומות +-
|
ציטוט:
אז מה ההתלבטות שלך ? אם לא הוצאות ? |
ציטוט:
פה אני חצי לבד, אני גר רק עם אמא שלי ופריצות זה משמעותי פה תאמין לי פרצו לנו כמה פעמים ולך תדע איזה נרקומן איך זה יכול להיגמר גם יש שודים דקירות ודברים כאלה |
ציטוט:
אז תשאיר את אמא שלך לבד? שיפרצו לה הביתה שהיא ישנה לבד ולא יהיה מי שיגן עליה... |
ציטוט:
הדירה עם אמא שלי היא ממש חדשה וכמו שצריך, עם חיות, יותר מרווחת, כמו שצריך.. והדירה שאני יכול לעבור אליה היא ישנה בלי חיות בלי גינה ואני ישתעמם בדירה ריקה לגמרה |
ציטוט:
יש כלב אבל הוא סתם הומו (לברדור חח) אמא שלי מעדיפה את האזור הזה ולפחד ולהגן על עצמה סורגים, לבדוק במצלמה אם מישהו נכנס, לנעול כל הזמן וכמובן יש סיכון לקבל דקירה או להנות משלל היתרונות של האוכלוסיה פה |
ציטוט:
בן כמה אתה בכלל ? |
18.
אני עושה שירות לאומי |
ציטוט:
נו יא גנוב! שאר בבית אין לך למה לצאת מהבית עכשיו להיות לבד... בגיל 26 תעזוב את הבית שיהיה לך מקצוע וסיימת לימודים אוניברסיטאים .. |
דירה עם 1-2 חברים טובים בגיל הזה זה קלאסה
|
ציטוט:
(חוץ מזה שהרוב בצבא וגם אם אתה ג'ובניק זה קשה עד בלתי אפשרי ועוד בלי משכורת ממש) ואני אומר תישאר,,ואיזה שכונה זאת שיש כ"כ הרבה פשע,נראה לי נסחפת טיפה אנחנו לא בשיקאגו עדיין |
אם אתה והחברים עובדים- כן
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה זה משנה נתתי דוגמא ... אל תתפס למספר . כל אחד שיצא מהבית מתי שנוח לו .. אישית לא הייתי יוצא לפני שיש מקצוע ביד .. למה ללכת לשלם ארנונה ושכר דירה , וחשמל, וגז, ומים . כאשר אתה לומד לתואר באוניברסיטה אם אתה יכול לגור בנוחות של הבית ללא הוצאות בתקופות בהם אתה מתפתח .. תעשה חושבים . |
ציטוט:
21 גג :s |
יל יל יל יל
יל יל יל יל יל יל ילדודס...
:) |
ציטוט:
שבשביל זה זה עוד חיסרון כי מילא הבית ריק לגמרה אבל גם אין הרבה אנשים לארח השירות לאומי זה לא ממש מסגרת חברתית ותופס בערך את כל היום יש אופצייה שלישית של דירה מהשירות לאומי, עולה לי באזור ה100 ומשהו בחודש(לא יודע אם כולל אוכל) ונשאר לי עוד איזה 500 שקל אני עם עוד 2-3 אנשים בחדר ויש כמה חדרים בדירה ולא נשארים שם סוף שבוע |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ