![]() |
אימונים כל יום = תוצאות יותר טובות
תקשיבו שמתי לב שאני היתאמנתי יום יום ראיתי תוצאות יותר טובות בבטן ואילו עכשיו שאני מתאמן 3 פעמים בשבוע אין תוצאות כמו הקודמות מה זה?
אני מדבר על חודש הפסקה שלקחתי. |
כל יום זה קשה, אפילו אם העצימות נמוכה.
ולגבי הבטן - יכול להיות שמרוב שהתאמנת (כל יום), פשוט ירדת במשקל (חיטבת מעט) ובגלל זה ראית תוצאות טובות יותר בבטן |
השרירים מתפתחים במנוחה לא? אז אם לא תנוח מספיק אז הם לא יתפתחו כל כך X:
|
אימונים יותר תכיפים יביאו יותר תוצאות , אבל המחיר הוא ההתאוששות , אימונים מעבר להתאוששות לא יביאו תוצאות , זה הכל.
|
ציטוט:
|
כל עוד תתאמן בעצימות מספקת ולא תגיע לאימון יתר כן כמובן ,
|
תגיד ליאו אמרת שאתה עושה אימון פול בודי 6 פעמים בשבוע אז איך התוכנית שלך בדיוק הולכת ?אתה בכלל מתקרב לכשל?
|
ציטוט:
אתמול עשיתי 20 עליות למטח יד אחת של חצי חזרה שאני מגיע לכשל כמעט בסוף ומחזיק את זה מנסה בכל הכוח לעלות , היום אני עושה אותו דבר וקצת יותר טוב אפילו בלי דומז (ועוד מלא מתח שתי ידיים עם משקל כמו שאמרתי אז) ו HIIT לגוף עליון (אירובי) |
ציטוט:
אני מנסה לעשות 8 סטים לסט 50 חזרות זה בסדר כל יום? |
אני לא עושה בטן בכלל =\
וגם רגליים כי הם גדולים מידי אצלי ( הרבה שימוש בהם ביום יום ) אגב זה חלק מהסיבה שאני יכול להתאמן טיפה יותר פלג גוף עליון (אבל עדיין אני משתמש ברגליים לכדורגל מדרגות ועוד שטויות לא פעם היה לי דומז ברגליים בלי אימון) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
leo התמונה באווטר בצד היא שלך?
|
כן בערך מסמפטמבר
אבל אי אפשר לראות את הגודל האמיתי שלי בתמונה הזאת אז היה לי היקף יד של 34 והיום 36.5 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נ.ב
נכון לעכשיו הגב שלי הוא 111 1.75 |
ואני יכול להיתאמן גם כל יום אם באלי או שיש נזקים ?
|
אם תגיע לאימון יתר יהיו נזקים.
החוכמה היא לעודד התאוששות מהירה ולהגיע לזה בהדרגה + לא לעשות 1000 סטים לכשל כי התועלת קטנה מהמחיר |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ