![]() |
שאלה לגבי Cable Pushdown
http://www.exrx.net/WeightExercises/...BPushdown.html
מעניין אותי לדעת מי שעובד פה עם התרגיל הזה כמה חזרות ומה המשקל .. ? |
66 קילו 10 חזרות x סטים 3
|
אני מתכוון לא עבודה עם חבל או כל מני ווריאציות של מוט
אלה מוט מקוצר רגיל |
ציטוט:
|
סבבה רק רציתי לדעת יענו מה בערך המשקלים שהחבר'ה פה עובדים
אני עובד 15 חזורת עם משקל 78 12 חזרות עם משקל 83 10 חזרות עם משקל 83 + 4 חזרות של החזקה בסוף התנועה (כיווץ) לפחות בשבועיים האחרונים שחזרתי לאימונים זה רק אני או שהבחור באנימציה שם לא עובד טוב צריך לשמור על עליה ל 90 מעלות לא ? |
אני לא אהבתי את התרגיל הזה.אני לא מרגיש שהיד באמת עובדת בו.
אני מעדיף כפיפת מרפקים עם דאמבל |
אתה משווה משקלים במכונה ?
:rolleyes: מספיק שיש גלגלת אחת חופשיה והמשקל שאתה מרים נחתך בחצי..ויש מצבים גם מורכבים הרבה יותר + חיכוף שמשתנה ממכונה למכונה ועוד... לא משווים משקלים במכונה אחי. נ.ב כמה אתה שוקל זונד ? |
ציטוט:
מתי אתה מבצע את התרגיל הזה,זאת אומרת זה התרגיל הראשון שלך ליד אחורית? אני מבצע אותו דווקא אחרון אחרי הלחיצה צרפתית אני בא אליו גוסס . |
ברור שזה לא תרגיל להתבסס עליו
הוא תרגיל בונוס , אני מרגיש את האחורית שלי נשרפת בסוף האימון אני עושה אותו בהתחלה עכשיו עליתי ל85 ק''ג בערך נ.ב בד''כ ההיתי עובד עם חבל כי אני מרגיש את הכיווץ הרבה יותר משמעותית והטווח תנועה גדול יותר |
ציטוט:
|
חזרתי להתאמן לפני שבועים אז אני מגוון בסדר של התרגילים ..
כל שבוע אני מחליף .. לפי דעתי זה הכי טוב , לא להיות מקובע על שום דבר |
ציטוט:
|
HardCor3 שאלה לי אליך, אם אני יעשה בתור תרגיל ליד האחורית מקיבילים צר או ירידה בספסל באחיזה צרה זה בסדר? או שחייב מבודדים?
תודה |
ציטוט:
12 חזרות 83 קילו יד קדמית? יעני אתה לוקח מוט אולימפי שם 30 קילו כול צד ועושה יד קדמית בפנאן שלך? |
ציטוט:
תקרא עד הסוף אחי קודם כל זה יד אחורית ,ודבר שני זה עבודה עם כבל תקרא עד הסוף |
ציטוט:
|
ציטוט:
איפה בדיוק ראית עקיצה פה? סה"כ התבלבלתי, חשבתי שאתה מתכוון ליד קדמית, וזה נראה לי מוזר שאתה עושה 80 קילו יד קדמית אחי |
ציטוט:
תגיד מי שבחתימה זה אתה?? |
ציטוט:
|
Xd
:):):):) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ