![]() |
מה ההבדל בין אחיזה צרה לרחבה במוט w(קדמית)?
כמו בנושא....
|
אני ממש לא בטוח אבל מישהו אמר לי שכשאתה אוחז את המוט יותר צר אתה עובד יותר על החלק ה"פנימי"(החלק שקרוב לגוף) של הביספס וכשאתה אוחז באחיזה רחבה אתה עובד יותר על ה"חיצוני"(החלק שרחוק מהגוף) של הביספס :whistle:
|
פחות או יותר מה שג'ורדן מעליי אמר
|
אין הבדל מבחינת הראשים של הבייספס (כל השטויות האלה של פנימי וחיצוני). ההבדל העיקרי הוא ברוטציה בכתף ובמידה מועטה במנח של הכף היד.
|
איך עדיף לעשות?
|
ציטוט:
תנסה לחכות את אותה תנוע ותבין שכאשר אתה מחזיקאת המוט W בצורה צרה אתה עובד (יותר) על החלק החיצוני של הבייספס וכמה שיותר רחב אתה עובד על חלקו הפנימי של הבייספס ואל תתוכחו איתי , לכו לאימון הידיים הבא שלכם ותנסו :sbb4: |
הבחור צודק במאה אחוז, למרות שאין לזה כל כך משמעות רצינית, בדיוק מהסיבה שזה יותר משפיע על המנח של הכתף כמו שנאמר
|
יש חילוקי דעות אני רואה....
יש מאמר איפה שהוא, גם באנגלית... |
אין חילוקי דיעות, זה לא משנה איך תעבוד העיקר שתעבוד.
במקום להשקיע כל-כך הרבה אנרגיה באיך לעבוד על הבייספס תתמקד בלשפר ולייעל את העבודה שלך למקסימום בתרגילים המרכזיים באימונים: לחיצת חזה, לחיצת כתפיים, חתירה, סקוואט ודדליפט. |
אף פעם לא התעמקתי בנושא אני גם לא עובד עם מוט דבליו חשבתי לפי מה שהגיוני מצטער שהטעתי וכיף ללמוד משו חדש
|
לדעתי יש הבדל קטן מאוד. כיוון שכאשר עובדים באחיזה צרה המוט ישר, אז עובדים במצב של סופינציה ואז הדגש בעבודה הוא יותר על הבייספס ברכי.. במוט w כבר יותר קרובים לאחיזה במיד פוזישן ואז הדגש הוא יותר לברכיאורדיאליס. בגדול כמו שכבר אמרו, ההבדל הוא דק מאוד, ועדיף להתרכז בביצוע נכון ומדויק של התרגיל, כיוון שבכל מקרה, כל שרירי היד הקדמית עובדים.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ