![]() |
תחושת רעב אחרי אבקות
השאלה שלי היא כזאת,
אם אני שותה נגיד על הבוקר שייק עם סוכר ענבים וחלבון. וזהו, אני לא אוכל שום דבר מוצק. הגוף קיבל בעצם את הערכים התזונתיים שהוא צריך על הבוקר, אבל אחרי 5 דקות אני שוב פעם רעב, אז בעצם הגוף יכנס למצב קטבולי למרות שהוא קיבל את מה שהוא צריך? איך מסבירים את זה... |
אם אתה יודע מה זה קטאבוליזם של רקמות ואיך מגיעים לזה, אתה יכול להסיק את התשובה לבד די בקלות
|
לא הבנת את המשפט "תוספי מזון הם לא תחליף לאוכל! " ?
|
תגיד אחי למה ישר לקטול?
אני לא מתכוון לעשות את זה, אני שואל מתוך התעניינות... ומה זה קטבוליזם של רקמות? יש לך הפניה למאמר? אנגלית עברית לא אכפת לי... |
ציטוט:
כמו שאמרו לך זה תוסף למזון זה לא אמור להחליף לך אותו.. תשתה את השייק ואז תוכל ארוחת בוקר כמו תמיד ואתה לא תהיה רעב השיק שאתה לוקח הוא במצב של נוזל ואתה לא שותה ממנו הרבה ככה שהוא לא יכול להשביע אותך זה כמו שמים ישביעו אותך |
ציטוט:
ויקיפדיה http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%...99%D7%96%D7%9D בגדול מצב קאטבול ביחס ישיר לפיתוח גוף,י זה פירוק שריר ... אם לא תאכל 14 שעות ברציפות ... עדיין לא יתפרק לך שריר .. אז תסיק לבד .. |
אתה משתמש במושגים שאתה לא יודע מה הם אומרים?.. כמה bb מצדך
|
ציטוט:
|
ביחד עם החלבון תאכל פחמימה מורכבת. הסוכר ענבים זהו חד-סוכר, פחמימה פשוטה, כלומר ספיגתו מהירה, תחושת השובע תהיה קצרה. תחליף הסוכר ענבים לפחמימה מורכבת ותהיה שבע ליותר זמן.
|
אני בהחלט מצדד בשתיית אבקת חלבון בבוקר אך בתוספת לארוחה אמיתית ולא כתחליף!
|
פאראמדיק יש מסן ?
|
ציטוט:
למה שהוא יכנס למצב קטאבולי למרות שהוא קיבל את הערכים ואין כלום בבטן(רעב)? |
הייתי ממליץ לך לפתוח את הבוקר עם
3 כוסות דלי פקאן או ברנפלקס כוס כוס וחצי של חלב והאבקה ככה תמקבל גם מהאבקה גם מהדלי פקאן שיש שם גם קצת וגם בחלב וגם מסביה |
אתה חושב שאתה תהיה קטאבולי אם לא תאכל כשאתה מתעורר?
|
ציטוט:
|
תבינו, אני שואל היפוטתית, אני אוכל דברים מוצקים בבוקר, אני לא רוצה תפריט מה לאכול בבוקר.
וגם אין לי אבקות אני לא משתמש. אני שואל באופן תיאורטי, אם מישהו יודע איך יכול להיות שהגוף מקבל פחמימות\חלבונים מאבקה, אבל הוא עדיין קטאבולי!? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה צודק גם 20 שעות ... ואתה עדיין לא תכנס למצב קאטבולי... של שריר |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ