![]() |
סקר: תאריך ומקום הולדתכם
סתם מעניין אותי לדעת מתי ואיפה כולם נולדו פה. אני פשוט פריק של הדברים האלה. בביה"ס אני שואל אנשים מהכתה מתי ואיפה הם וההורים שלהם נולדו. חחח...
|
אז ספר קודם על עצמך
|
תאריך: 27 בפברואר, 1989.
מקום: יורמלה, לטביה. |
רק בגלל שאני אוהב אותך:
25.12.90 (כן, כן, חד המולד). נולדתי בבאר שבע, ואני היחיד במשפחה שלא נראה כמו רוסי ולא דובר רוסית (אמנם מבין, אבל מדבר כמו עילג מארץ העילגים). הורים נולדו באוקראינה.. |
הורים אצלי נולדו:
אבא - קורסון-שבצ'נקובסקי, אוקראינה. אמא - דבלצבו, אוקראינה. |
אני נולדתי בארץ וגם ההורים שלי אבל סבא וסבתא שלי משני הצדדים נולדו
בבקו שבאזרביג'ן |
עוד מעט אתם תתפלאו עד כמה רחב המעגל האתני בפורום.
|
6.6.89 בבית חולים בקרייה
בקשר להורים שלי אין לי מושג מה התאריך לידה אבא שלי במקור משוודיה ואמא שלי מישראל |
1981 ישראל
|
אנני
שלום אנטון!
אני נולדתי ב4.11.89 בישראל ביום שבת בשעה אחת וחצי בצעריים (רציני חחח) אמא שלי נולדה בארץ שנה אחרי שסבא וסבתא שלי עלו אבא שלי נולד בקזבלנקה אבל בגיל 13 ההורים שלו שלחו אותו לישבה בצרפת בשנת 72 71 עלה לארץ +- סבתא שלי נולדה במרקש סבא שלי נולד גם במרקש זיכרונו לברכה (זה מצד האמא) מצד האבא סבא שלי ז"ל נולד בקזבלנקה סבתא שלי ז"ל נולדה בקזבלנקה גם אני ניחשב דור שני בארץ מבין ככה ככה מרוקאית לא יודבר לדבר בגרוש פירטתי אה? |
4.1.1984
תל אביב. |
1983 ישראל.
שורשים ממוצא אוסטרו-הונגרים משני הצדדים. |
10.7.89
קייב, אוקראינה. |
25.6.1991 ראשון לציון:)
|
נולדתי ב16.9.90 בסורוקה-באר שבע, 2 ההורים נולדו גם בישראל
מצד אמא שלי היא דור5-6 בארץ ככה שאמא שלי לא יודעת איזה עדה היא :d וההורים של אבא בקזבלנקה |
17.11.90
בטורקמני-סטן,אשחבד (לפני כמה שבעות נפטר שם הנשיא) |
6.12.91
ירושלים (הדסה עין כרם) |
25\7\89
ורוניז' רוסיה |
מאי 83 ...באר שבע
אבא נולד גם בב"ש אימא נולדה בקריית אונו |
18.4.1990, בטבריה בבית חולים פוריה, אבל כבר כשהייתי בן איזה שובעייםפ יצאנו לשליחות בחול...
ואמא ואבא אין לי מושג באיזה בית חולים אבל שניהם בארץ, והסבים וסבתות מ יוון פולין ספרד וארה"ב. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ