![]() |
חדש בפורום| תמונת בייספ
|
צלם מרחוק יותר כפרה
|
ציטוט:
|
ממש לא נראה 37 לי יש 33 ונראה הרבה יותר מזה
|
ציטוט:
יש לי גם דיי הרבה נוזלים שאני צריך להיפטר מהם אז ההפרדה לא משהו... וגם ההיקף הוא לא 37, הוא בין 36 ל37. לא 37. |
אחי אתה בוייזן יש לך איסי אני ידבר איתך או מסנ גם אני בוייזן נדבר ככה:p
|
gdail1991@hotmail.co.il תוסיף :P
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לפותח הפוסט, כבר נרשמה למכון הכי מעפן שיש אבל שהיה.. תקרא קצת פוסטים שנפתחו בפורום תזונה וכו', תשכיל קצת ותקרא כמה מאמרים ככה תדע מה אתה עושה פחות או יותר. והיד שלך נראת כמו 31.. אולי הסרט מדידה לא טוב. |
ציטוט:
|
גם לגובה 185 היד לא 37,אולי 33-34
רצוף התאמנת 8 חודשים? וזה התוצאה?,או שאין לך מושג בתזונה או שלפני היית ניצול שואה רציני. יהיה טוב, בהצלחה! |
היי,
עבודה רבה עוד לפנייך. בקשר ליד,בסביבות 33 ס"מ יש לך עוד דרך ארוכה לעבור כדי להגיע ל-36 ס"מ. |
עוד אחד לחפלה של ויזיון?
בהצלחה אחי |
|
איזה 37 אתה חיי בסרט אח שלי.. אתה שוקל 10 קילו פחות מהגובה שלך אין מצב בחיים שיהיה לך הקיף 37.. גג הייתי נותן 32 ...
|
אחי החברה מעליי צודקים...תתחיל לקרוא קצת ואל תזלזל בעצות שהאנשים פה נותנים האנשים פה מבינים דבר או שניים בעיניין...
ובנוגע לזה שהוא בפיגור...מה הקשר אתה מודד היקף....זה כולל את הסייבפס והטרייספס.... אחי המון עבודה והרבה תזונה.... |
אתה מתאמן 8 חודשים ?
זה נראה כאילו בחיים שלך אתה לא הרמת כלום.. הבעיה שבמכון שלכם למאמנים אין בכלל ידע בפיתוח הגוף, ולא בתזונה. הם מקשקשים שטויות כמו מים. בתקופה שהיתי ברזים, ביזבזתי שנתיים של אימונים כמעט, בגלל המאמנים המפענים שהיו לי שם.. ונחש מה ? המאמנים בוזין לא יותר טובים משם, אשכרה מכון כושר עלוב מכל הבחינות. |
זה נראה יותר בכיוון 27 , בכל אופן בהצלה בהמשך.
|
היד שלי זה 37 ~
לא משנה , גם אם היא היתה 37 - אין לך מאסה בשיט לך למכון !! |
חחחחחחחח איזה 37
אולי 30 .. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ