![]() |
שאלה- מה הדרך הכי מהירה לשיפור מתח?
לעשות תוך כדי אימון (כרגע 3 אימונים בשבוע, אבל אני עובר ל ab עוד מעט אז זה יצא 4 פעמים בשבוע אבל רק 2 אימוני גב מן הסתם אז זה יורד לרק פעמיים בשבוע מתח)
או לעשות כל יום, אם לעשות כל יום, באיזה עצימות (קלה, בינונית, קשה) וכמה סטים לעשות? |
שיפור מבחינת כוח או סבולת?
|
ציטוט:
|
תיהיה לך בעיה לעשות כל יום, כי אז זה יתנגש לך עם האימונים האחרים...
בקשר לעצימות מ.... אני אישית מתחיל ותמיד עשיתי למקס', זה השפיע עליי פחות, בזמן האחרון התחלתי לעשות הרבה סטים קצת חזרות(לא זוכר בידיוק כמה), 30 שניות מנוחה בין סט לסט, תבדוק את שתי הדרכים, לי אישית עבדה השנייה, אני גם עושה את זה בסוף אימון הגב.(ככה לסחוט ממנו את המקס') |
אני אישית כרגע עושה מתח בסוף אימון, שאני יתחיל ab אני כנראה ישלב אותו כחלק מהתרגילים לגב, אני עושה אותו כרגע בסוף אימון, ככה אמר לי המאמן באומנויות לחימה, שזה כאילו מותח את השריר אז כדאי לעשות את זה בסוף אימון (משהו כזה, אני לא זוכר בדיוק מה הוא אמר לי)
|
ציטוט:
|
מה זה Bent Over, אני כרגע עושה פולי.
|
ציטוט:
|
^
בנט אובר מערב בצורה רצינית יד אחורית/ חזה/ כתפיים? (כי אם כן יש בעיה בלעשות אותו בab ביומיים ברצף...) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ורגע, שאני יעשה ab, לעשות פעמיים בשבוע מתח ישפיע בכלל?
על עליות מתח, אני לא מדבר על ניפוח. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שאני יעשה תוכנית ab לעשות מתח עדיין יום כן יום לא, או רק פעמיים בשבוע, ולעשות הרבה סטים?
|
ציטוט:
|
אפשר לענות לי על השאלה ששאלתי קודם?
"שאני יעשה תוכנית ab לעשות מתח עדיין יום כן יום לא, או רק פעמיים בשבוע, ולעשות הרבה סטים?" |
אופס סליחה על הדאבל.
|
לאיתמן.
מה הדרך הכי מהירה לעלות שמשקלים לאיתמן.!!! ככול שתעשה את זה טוב 3סטיםן של מקסימום אתה תירא שינוי אני פעם ההיתי עושה 1 ומת היום אני עושה 15 ואני בכלל כבר לא מאמן את זה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ