![]() |
עזרה איך מרגיעים תהורים בקשר למטבח חח.
בזמן האחרון אני טורף פשוט כמו מטורף אן בררה צרי ךלעלות במקשל לפי תפריט והכול מסודר אבא אמא שלי אבא שלי לא אכפת לו אמא שלי פשוט משתגעת כבר אומרת לי מכור מה אתה עושה וזה ואני רב איתה אומר לה תעזבי אותי בשקט אלוהים אני לא מצליח להרגיע אותה במיוחד שאני משתמש בסריוס מאס מהכסף שלי שעזר ליבנתיים סבבה עם התפריט עלית י3קילו בשבועים בנתיים משגעת לי תמוח כבר מכור לחדר כושר מכור תפסיק לאכול ואני פשוט משתגע כבר אני לא יכול..
איך אפשר להרגיע תהורים?!? איךךךךךךךךךךךךךךךךך אני פשוט לא יודע מה לעשות כבר.. |
קודם כל חבר'ה תנסו לעלות לאט ובטוח בתקופת מסה אני ממליץ לעלות מקסימום 2 קילו בחודש ואם אתם עולים יותר אז אתם עולים גם בכמות נכבדת של שומן אז קצת להירגע עם זה,ובקשר ל"מכור לחדר כושר" בעיקרון תשתדל להכין את כל הפרוסות וכל שאר הדברים שאתה אוכל לבד,את אלה שצריך לבשל תשאיר לאמא חח שתבשל לך פעם אחת כמות שתספיק לך לכמה ימים ותסביר להם שעכשיו אתה עולה במשקל ושזה תקופה שאתה עובר ושזאת החלטה שלך ושיעזרו לך פשוט תסביר להם למה אתה שואף וכמה זה חשוב לך,בהצלחה.
|
ציטוט:
|
טוב חברההה עזרו לי מישהו בטוח יש לכם בעיות כאלה עם ההורים!?.
|
או שאתה עושה כמוני ..
קונה לעצמך מקרר אישי :) ושם אותו בחדר , פחות קשר עיין עם האוייב או שאתה עובר לגור לבד , שזה פחות ריאלי , אבל גם טוב |
אמן היה לי בעיות כאלה חחחחח
ההורים שלי רק מנסים לדחוף לי אוכל ואני בחיטוב.. |
אין מה לעשות ככה ההורים.
|
ציטוט:
אתה זה הבחור הקווקזי לא? שפעם העלה שתי תמונות שלו של דאבל באק? חחח זכור לי הכינוי שלך |
אותה בעיה :\ אמא שלי החליטה ששיבולת שועל לא מבושלת עם חלב פוגע במעיים xd
אין מה לעשות פשוט להכין לעצמך לבד... |
ציטוט:
אחי גם אם אתה שוקל 10 קילו אתה צריך לשאוף לעלות בכמה שפחות שומן(אל תדאג אתה במסה ובכל מקרה תעלה בשומן)אל תעשה את הטעות שלי שכשהייתי רזה התחלתי לאכול מלא ג'אנק העיקר לעלות במשקל,זה לא נתן לי כלום ואת רוב מה שעליתי הורדתי בחיטוב,ובקשר לאמא שלך תסביר לה וזהו זה יעבור לה לכולנו ההורים עשו פרצופים בהתחלה. |
ציטוט:
נמנע מלאכול גאנקים אחי על תדאג אוכל טוב ובריא.. אני מסנה לעלות נקי אבל בכול זאת גם קצת ללכלך כי במצב שלי שאני אומר לך בדוגרי 65קילו עכשיו על 1.81 צריך קצת לאכול הרבה:) אז מקווה לסיים תאמסה ב 80 קילו ++ ואחוז שומן 15 לא יותר.. מקווה שיהיה טוב חייב להמשיך לאכול ולתהקדם ההורים צריכים להבין שפיתוח גוף זה מה שמעניין אותי ... עם יש להם בעיה אני עוזב תבית מיצדי.. |
אתה זה אותו בחור שקנה והחביא מההורים שלו אבקה לעלייה במאסה?
|
ציטוט:
תשמע אין כ"כ מה לעשות אם היא לא מקשיבה לך... :rolleyes:תכין אוכל כשהיא לא נמצאת במטבח ותאכל יותר כשההורים ישנים חחח.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
מזמן מזן העלתה שתי תמונות של דאבל באק...כמו שאני זוכר בחדר שבו יצטלמתה יהיה לך שטיח על הקיר? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
:):):):) כנראה אני מתבלבל :emb1: |
תגיד להם אין בעיה אם זה מה שאתם רוצים אני יפסיק להתאמן ולאכול נכון אני יתחיל לעשן סמים אני יקנה סיגריות אני יתחיל לעשות דברים אחרים בחיים רק תגידו כן...
או שבכל זאת אתם מעדיפים שאני יאכל את כל המטבח? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ