![]() |
קורה לכם שאחרי אימון אתם ממש מותשים?? אם כן מה אתם עושים בנידון?
אני מתאמן כל יום (כל פעם על שתי קבוצות) שעה ו 20 בערך, כל אימון (45 דקות+\- משקולות ו20 25 הליכה מהירה)אני ישן כל לילה בסביבות 7 - 7 וחצי שעות
ומה שקורה אחרי האימון אני אוכל את בדיוק מה שצריך אבל שמה שקורה זה שאני ממשיך להיות מותש זה קורה גם לכם? ואם כן מה אאפשר לעשות? |
זה אחד מהסימפטומים לאימון יתר, תבדוק אם יכול להיות שהגעת למצב כזה
|
ציטוט:
להפך אני מרגיש ישר אחרי אימון שאני יכול לדפוק עוד אימון כזה זה בא לי אחרי שעה שעה וחצי בערך אוכל שותה כמו שצריך הכל אפילו התחלתי עם ויטמינים אבל אני חושב שזה יותר עזר פסיכולוגית וגם זה היה לתקופה קצרה |
גבר הלוואי וזה היה קורה לי אני בדיוק ההפך מרגיש שאני יכול להתאמן עוד שעה
|
תנסה להשתמש בקריאטין מונו יכול להועיל.
|
ציטוט:
אני מרגיש לאחרונה הרבה, זה מאוד מספק. אם אתה בכל זאת חייב לעשות משהו לאחר אותו אימון תנסה אולי קפה יעורר אותך. אני שם תאימונים בערב, מה שנשאר זה לאכול 2-3 ארוחות, לראות טלוויזיה ולישון.:mushy: |
לא:)
אחרי אימון לוקחת vassive ce והכל במקומו:) |
ציטוט:
|
למה אף אחד לא מגיב על זה שהוא מתאמן כל יום?
אם אין לך גנטיקת-על ואתה לא על סייקלים של סטרוידים, אני אצא מנקודת הנחה שהתשובה היא לא לשתיהם, תוסיף לזה 7 שעות שינה בלילה ואתה 100% באימון יתר |
אתה ענית על התשובה בעצמך אתה מתאמן כל יום אתה צריך לתת לגוף לנוח קצת
|
ציטוט:
אני לא מתאמן כל יום על כל השרירים יום ראשון זה יד אחורית חזה שני כתפים רגלים שלישי גב יד קדמית ושוב חוזר הניגון וביום שבת מנוחה!! |
לא צריך להתווכח
מה שאתה צריך לשאול את עצמך זה אם קיבלת תוצאות ממה שאתה עושה בחודשים האחרונים? אם לא הגיע הזמן לשנות משהו... |
ציטוט:
שרירים מצוווויייןןן |
תנסה לשנות את התזונה, תנסה לצרוך תוספי תזונה שמשפרים את ההתאוששות - חומצות אמינו וכו' (אבקת חלבון, קריאטין וכו').
בנוסף תנסה לשנות למס' פעמים את התוכנית אימון, להפריד את האימוני אירובי מהאימוני משקולות, למרות שזה לא חייב להיות קשור לזה. והכי חשוב כמו שאמרו פה - תישן יותר! |
ציטוט:
|
הדבר שאני מציע לך לעשות זה להפריד אירובי לבין משקולות
זה יעזור. אני חושב שאתה צריך לתת לגוף שלך קצת יותר שינה |
ציטוט:
אתה מתכוון למשל ראשון שני משקולות שלישי אירובי רביעי חמישי משקולות שישי אירובי? לקצר את האימון לישון שעה יותר אבל פעמים שלוש בשבוע אירובי? |
ציטוט:
ועוד שאלה אתה מציע לי לעלות במשקלים וככה זה יעייף אותי יותר ואני יהיה מוטש אחרי שעה? |
לפותח הפוסט תכלס אתה מתאמן כל יום מה זה נראה לך הגיוני בטח שאתה תהיה עייף
אם אתה עושה אימון abc תעשה יום ראשון a שלישי b חמישי c |
ציטוט:
אם לזה אתה מתכוון ואתה חושב שאני יכול להגיע לתוצאות אז אני אתחיל לשחק עם התוכנית אימונים לראות מה משאיר אותי יותר ערני |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ