ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   פאמפ (https://israelbody.com/showthread.php?t=38997)

Ferrari F430 14-08-08 20:27

פאמפ

כשאני עובד על יד קידמית אני עושה שתי תרגילים.
כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט w.
וכפיפת מרפקים בעמידה עם מוט ישר.
בשתי התרגילים אני עושה ביצוע די טוב, המשקל מתאים
אבל אני לא מרגיש פאמפ.
זה אומר שהשריר לא מקבל גירוי טוב והוא לא עובד מספיק ?

Big_Hand 14-08-08 20:48

לא שמעתי על זה משהו, אבל לפי ההיגיון- תחליף תרגילים.

Ferrari F430 14-08-08 21:40

מה אתה ממליץ ?

Big_Hand 14-08-08 22:01

אם אתה לא מרגיש עבודה, כמובן.

trx--->sus 14-08-08 22:29

למה אתה עושה שני תרגילים עם מוט
תעשה תרגיל אחד עם מוט ואחד עם דאמבלים

buzaglo 15-08-08 00:20

למה באמת שני תרגילים עם מוט תעשה כפיפה במוט ישר ופטישים או פריצ'ר תגוון..

Ferrari F430 15-08-08 01:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי buzaglo (הודעה 612721)
למה באמת שני תרגילים עם מוט תעשה כפיפה במוט ישר ופטישים או פריצ'ר תגוון..

סליחה על הבורות, אבל מה זה פריצ'ר ?

buzaglo 15-08-08 10:20

פריצ'ר זה ספסל בשיפוע של 45 מעלות עם אני לא טועה ומאחוריו יש כיסא שאתה פשוט שם את הידיים עליו ועוד כפיפות מרפקים...

shahar-king 15-08-08 10:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ferrari f430 (הודעה 612301)
כשאני עובד על יד קידמית אני עושה שתי תרגילים.
כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט w.
וכפיפת מרפקים בעמידה עם מוט ישר.
בשתי התרגילים אני עושה ביצוע די טוב, המשקל מתאים
אבל אני לא מרגיש פאמפ.
זה אומר שהשריר לא מקבל גירוי טוב והוא לא עובד מספיק ?

אין קשר בין פאמפ לגדילת שריר
אבל אני אישית מאמין שאם אתה לא מרגיש פאמפ לא עבדתה במישקלים מקסימלייים

joker1 15-08-08 14:44

פאמפ =! אימון טוב.

פאמפ זה לא פרמטר לקבוע אם האימון אפקטיבי.

HardCor3 15-08-08 15:34

אין קשר בין פאמפ לבין גדילת שריר.
פאמפ תלוי בכמה גורמים:
א.עצימות האימון
ב.כמות הפחמימה שאוכלים,מניסיון אני יכול להגיד לך שכאשר אני מבצע דיאטה דלת פחמימות אין סיכוי לקבל פאמפ.
ג.צריכת נתרן,תתפלא לשמוע ,אבל כבר במספר מקומות אני נתקל שצריכת נתרן עוזרת להגביר את תחושת הפאמפ.

alfi 15-08-08 22:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HardCor3 (הודעה 613365)
פאמפ תלוי בכמה גורמים:
א.עצימות האימון
ב.כמות הפחמימה שאוכלים,מניסיון אני יכול להגיד לך שכאשר אני מבצע דיאטה דלת פחמימות אין סיכוי לקבל פאמפ.
ג.צריכת נתרן,תתפלא לשמוע ,אבל כבר במספר מקומות אני נתקל שצריכת נתרן עוזרת להגביר את תחושת הפאמפ.

אתה יודע בכלל מה זה פאמפ? :wacko:

Fatboy 15-08-08 22:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HardCor3 (הודעה 613365)
פאמפ תלוי בכמה גורמים:
א.עצימות האימון

....?

HardCor3 15-08-08 23:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי alfi (הודעה 614007)
אתה יודע בכלל מה זה פאמפ? :wacko:

מה זה פאמפ זרימת דם...

HardCor3 15-08-08 23:45

What are some of the ways a person can achieve a good pump?

One word: carbohydrates! Complex to be specific - baked, frozen French fries, baked potatoes, yams, brown rice, pasta, and whole grain bread work best. This is because carbohydrates are the body's number one fuel source, so when the body is almost swimming in carbohydrates, the pump comes very quickly.

I know many people who drink protein shakes before training, or supplement with carbohydrate drinks that contain high amounts of glucose. I'll tell you the problem with this: you will begin your workout and about 15 minutes or so into it, you will become completely flat.

This is a term I, and many bodybuilders, use to express the opposite of pumped. Ever look at a flat tire? It has no air and is saggy looking, and doesn't hold its shape at all. Well, the same thing happens to your muscles when you ingest glucose into the system.

The body cannot use all of those carbs all in one shot, so it shuts off its supply after around 10 to 15 minutes or so, and stores the rest as fat. But when you eat complex low glycemic carbs, your body uses them like a fireplace would use a nice piece of oak wood. It burns it nice and slow and continues to fuel the fire right through the workout, thereby creating an incredible pump.

IsMe 16-08-08 18:43

אתה בטוח לא יורד עד הסוף
אתה לא נועל מרפקים
אתה פשוט מזיז את הידים אחורה ואחרי זה עם הכתף הקידמית קדימה בלי לשחרר את המוט.
100% בעייה של 80% מהחדר כושר שלי (החדר כושר שלי ענקי ומלא אנשים שמה)
פשוט לא עושים תנועה מלאה ליד הקידמית
אתה צריך לנעול מרפקים כשהמוט למטה ולהרים את זה למעלה

Holy_Templar 16-08-08 18:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hardcor3 (הודעה 614065)
what are some of the ways a person can achieve a good pump?

One word: carbohydrates! Complex to be specific - baked, frozen french fries, baked potatoes, yams, brown rice, pasta, and whole grain bread work best. This is because carbohydrates are the body's number one fuel source, so when the body is almost swimming in carbohydrates, the pump comes very quickly.

I know many people who drink protein shakes before training, or supplement with carbohydrate drinks that contain high amounts of glucose. I'll tell you the problem with this: You will begin your workout and about 15 minutes or so into it, you will become completely flat.

This is a term i, and many bodybuilders, use to express the opposite of pumped. Ever look at a flat tire? It has no air and is saggy looking, and doesn't hold its shape at all. Well, the same thing happens to your muscles when you ingest glucose into the system.

The body cannot use all of those carbs all in one shot, so it shuts off its supply after around 10 to 15 minutes or so, and stores the rest as fat. But when you eat complex low glycemic carbs, your body uses them like a fireplace would use a nice piece of oak wood. It burns it nice and slow and continues to fuel the fire right through the workout, thereby creating an incredible pump.

יפה מאד... השאלה היא האם פאמפ , זה פרמטר שניתן לקבוע לפיו האם האימון היה אפקיטיבי או לא ?

shahar-king 16-08-08 18:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mortex (הודעה 614602)
יפה מאד... השאלה היא האם פאמפ , זה פרמטר שניתן לקבוע לפיו האם האימון היה אפקיטיבי או לא ?

חד משמעית לא!!!!!

Holy_Templar 16-08-08 18:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahar-king (הודעה 614608)
חד משמעית לא!!!!!

אם כך שהפאמפ ילך להזדיין !

:)

Masquerade 16-08-08 19:46

גם אני לא הרגשתי.. תנסה לעבוד עם מוט w ב7,7,7.. תאמין לי שתרגיש.
777:
7 חזרות מלמטה עד לסחיטה של השריר (לא עד הסוף, עד לסחיטה. תרגיש את הסחיטה)
7 חזרות מהאמצע עד למעלה (כשאתה יורד תרגיש שאתה ממצה את התנועה, אבל אל תרד עד למטה)
7 חזרות מלאות. מלמטה עד למעלה. אם קשה תתנדנד קצת.
תעשה 3-4 סטים מזה.
אחר כך תעשה כפיפות עם דמבלים, תתחיל עם משקל x בערך 12-14 חזרות, ואז משקל גבוה ממהמשקל הקודם כ10-12 חזרות, ומשקל עוד יותר גבוה 8-10 חזרות.
כדוגמה..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:59.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ