![]() |
מישהו מתאמן בגו-אקטיב ת"א?
אני זוכר שמישהו מקצוען מתאמן שם ( מי זה? )
חוץ ממנו, יש שם עוד מישהו? יש למישהו ביקורת על המקום? מחר אני אלך לאימון ניסיון |
אלי האנה ומאור זרזד מספיק לך?
|
אחלה חדר כושר
|
אחד מחדרי כושר הכי טובים בארץ
מאור זרדז עמית ספיר לוליק אורן ארצי אלו רק חלק מהשמות שמתאמנים שם ,יש שם עוד בהמות שאתה לא מכיר :) |
בטח אני אקבל הלם מוחלט מחר, בפעם הראשונה סקוואט בכלוב ודאמבל מספיק כבד כדי לעבוד מסור כמו שצריך ולא עם 32 קילו מסריחים, קיצר כנראה שזה מכון ראוי... מחר אני אכתוב התרשמותי :)
יש לך מושג מה המחיר למתאמן רגיל שם? ואם אחד מהחבר'ה שרשמתם אולי יוכל לעזור לי להוציא מחיר טוב בנוסף להנחה שאני אבקש תוקף היותי חייל? |
ציטוט:
|
ציטוט:
עמית דיווח לי על סקוואט של 285 קילו ,במילה אחת ? קקי קדוש ! (holy shit ) |
ארבל דבר עם הבחורים הגדולים שאתה מכיר אולי יש להם דרך לסדר לי מחיר?
|
חדר כושר מדהים.
|
אתה יכול לתת קצת מידע על טווח המחירים שם?
גם אני קצת מתעניין במקום.. אשמח גם אם תביא איזו חוות דעת על המקום אחרי האימון ניסיון (למרות שאני לא מאמין שאפשר להפתיע כל כך לגבי המקום הנהדר הזה). |
חדר כושר מושלם מבחינת איכות המכשירים ואיכות המתאמנים שם הוא ליגה למשל מאור זרדז(שהתאמן חודש במכון הקודם שלי נתן לי מוטבציה רק לראות אותו מתאמן)ועמית ספיר,יש מגוון רחב של מכשירים חדשים,מתאמנים תותחים שמעלים את המוטבציה,כוסיות לא חסר חח אבל תשכח מכל השטויות האלה חייל שמייל לא יורידו לך שקל המחירים שם זה שערורייה.
|
ציטוט:
|
כנסו לאתר של גו אקטיב ותראו מה כל כך קשה חברייה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הכריש - אתה מתאמן שם במקרה? סמוך על סחבק שהוא לא ישלם מחיר מלא, כי כמו השיר: אנחנו בטח, בטח לא פראיירים :boxing: לדר.ג'ים - אל תדאג אני אתן חוות דעת היום בלילה, בכל אופן אני מתכנן להרשם לשם כי נשבר לי הזין מהמכון המסריח שלי ( שערוריה, במלוא מובן המילה, אפילו דאמבלים כבר אין לי לעבוד איתם למסור ) נראה אם ההורים יסכימו לעזור לי עם המחיר, אם לא אז יאללה חוזרים לעבוד |
יש גו-אקטיב בבת ים אבל אני לא מתאמן שם בגלל המחיר שכבד עלי אבל בכל זאת במכון שלי לא חסר כלום יש 2 זוגות מכל המשקלים והרבה אנשים טובים קיצר לא משעמם לי שם,תעדכן אותנו...
|
אגב המקום רחוק 5 דקות באופניים מהבית שלי :)
|
עמית עשה 285 קילו סקוואט??? אשכרה קקי קדוש, זה כמעט פי 4 מהמשקל שלו!!!
|
למה אצלנו בגו אקטיב אשדוד הדאמבל הכי כבד זה 45?
=/ |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ