ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   רוסיה vs סאקאשוילי (https://israelbody.com/showthread.php?t=38726)

Bodybuilder 09-08-08 21:48

רוסיה vs סאקאשוילי

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3579966,00.html

תגובות לעיניין:

ראשית, גם קוסובו היא שטח סרבי לכל דבר וזה לא הפריע לאמריקאים לקרוע אותו מהם.

שנית, דרום אוסטיה ואבחזיה מתנהלים עצמאית והן הרבה יותר דמוקרטיות מגרוזיה. יש להן שלטון נבחר, בנייני פרלמנט, משרדי חוץ ופנים, אוניברסיטאות, בתי ספר וכו'.
טוב לגבי דרום אוסטיה בעצם יהיה נכון יותר לומר "היו להם" כי הגרוזינים הרסו בהפצצות את הפרלמנט, האוניברסיטה, בתי ספר ובית החולים שהיו בעיר הבירה האוסטינית.

כלי התקשורת המערביים בעולם לא מדווחים מה קורה באמת

וכמה אלפי בני אדם נטבחו על ידי הגרוזינים שהם עושי דברו של בוש.

הם מדווחים רק מה הרוסים עושים.

זה קצת מטריד אותי. אתכם לא?

AB6Killer 09-08-08 22:21

מטורף עכשיו מה הולך שם .

ניתקו את האינטרנט לגמרי ורק יש קו תקשורת אחד אשר הוא מדווח ,לא יודע .
כמובן שלא ידעו מה מתנהל.
גם לא פותח דרך להספקת חירום,עזרה רפואית,הומוניטרית וכו'...למה? כדי שלא יברחו לרוסיה.
כבר מעל 30 אלף ברחו...

Bodybuilder 09-08-08 22:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ab6killer (הודעה 608002)
מטורף עכשיו מה הולך שם .

ניתקו את האינטרנט לגמרי ורק יש קו תקשורת אחד אשר הוא מדווח ,לא יודע .
כמובן שלא ידעו מה מתנהל.
גם לא פותח דרך להספקת חירום,עזרה רפואית,הומוניטרית וכו'...למה? כדי שלא יברחו לרוסיה.
כבר מעל 30 אלף ברחו...

הגרוזינים פשוט ברברים, סאקאשוילי בן **** ******, הרי הוא יודע שכול זה לא יעבור לו בשקט, ועכשיו גם רוסיה לא מוכנה לעצור !

iinader 09-08-08 22:44

רוסיה למדו את הלקח שלהם בצ'צ'נה ושינו את טקטיקת הלחימה במקום לשלוח חיילים בריצה כשהם
על הכוונת שולחים קודם מטוסים וטנקים.לגרוזיה אין סיכוי קלוש מול רוסיה בשום צורה.

ידוע גם שמסתירים הרבה דברים ומעוותים את האמת ורק מחפשים סיבה להוציא לרוסיה שם רע ושהארה"ב רק מנסה לעזור ובאמת אכפת לה מגרוזיה ומהמצב בעולם וכוונותיהם טהורות

מוטי 09-08-08 23:00

קודם כל אל תזיינו בשכל

אוסטיה תמיד היה חלק מגרוזיה והם רצו להפרד מגרוזיה אז הם נתנו להם אוטונומיה
ואתם מדברים כאילו סתם הם התחילו להפציץ אותם תאמינו לי שלא סתם

קדמו לזה הרבה דברים

ואלעק פחחחחחחחחח

אתם חושבים שלרוסיה אכפת בכלל מאוסטיה?!

אפילו ארה"ב הידידה הכי גדולה של ישראל פועלת קדם מאינטרסים ואחרי זה מתוך ידידות לישראל

נראה לכם שהרוסים החסרי לב זונות נשק שמוכרים נשק לכל המרבה במחיר אכפת להם באמת מאוסטיה?

מה אתם תומכים ברוסיה בכלל?! רוסיה מוכרת לאיראן וסוריה נשק וכל הטילים של חיזבאללה זה טילים רוסים

כל הטילים נגד טנקים במלחמה שחיזבאללה השתמש בהם היו רוסים

adirsommer 09-08-08 23:55

תכלס מה איכפת לרוסיה, בתור מעצמה שעושה מה בזין שלה הגיוני שלא תשים לב למדינה קטנה כמונו במזרח התיכון..

אני לא אזיל דמעה על שום טנק או מטוס רוסי שייפלו, הגיע הזמן שהבריון הרוסי ילמד לקח..

חוץ מזה, זה זמן טוב להסתכל מהצד ולראות איך מתפקדים אותם נשקים של הרוסים שכידוע מגיעים לאויבנו כך שנדע (מקווה מאוד שלא..) בעתיד מול מה נעמוד.

StaSus 10-08-08 00:22

אתם אומרים את זה כאילו היא מוכרת תנשק בכוונה כדי לפגוע בישראל..
עסקים יש עסקים..

Bono 10-08-08 00:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי stasus (הודעה 608151)
אתם אומרים את זה כאילו היא מוכרת תנשק בכוונה כדי לפגוע בישראל..
עסקים יש עסקים..

מה זה משנה למה היא עושה את זה ? העיקר היא מוכרת... גם אנחנו צריכים למכור יותר נשק לגרוזינים שיכנסו ברוסים.

Bodybuilder 10-08-08 00:33

חברה לא לחיות בסרט בסדר ? גרוזיה נכנסה באוסטיה, רצחה 1500 אנשים חפים מפשה בלילה 1, רוסיה שתקה, אבל לכול דבר יש גבול, הם התקיפו חיילים רוסיים ממטוסי קרב, הם התחילו להפגיז את אוסטיה בטילי גראד, מרגמות וטנקים, הם נכנסו לאוסטיה ורצחו את כול הפצועים, הם פיצצו בתי חולים, בתי ספר, הם שדדו תחשיתים, נכנסו לבתים של אנשים ולקחו דברים שיש להם ערך, זהב, תחשיתים, כסף

וזה אומר לכם בן אדם שאבא שלו גרוזיני, אני אומר את האמת !

ועכשיו בקשר לחברות בין יהודים לגרוזינים, אני לא יתחיל לדבר יותר מדי, אבל גרוזינים היו חוטחים ראשים ליהודים בגרוזיה, היו נחנסים לבתים של יהודים ופשוט רוצחים את כול המשפחה, אנחנו ניצלנו בנססס !
גרוזינים היו רוצחים תושבי אבחזיה, הם היו אונסים את הנשים שלהם, הם היו שורפים ילדים אבחזיים, אין לי מילים לתאר אפילו את מה שהם היו עושים באבחזיה, אותו דבר הם עשו באוסטיה, ומי שאשם זה בוש, בתאכלס, המלחמה הזאת היא בין רוסיה לארה"ב, גרוזיה (ג'ורגיה)סתם קונדום שמשתמשים בו !

///Efi/// 10-08-08 00:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bodybuilder (הודעה 608168)
חברה לא לחיות בסרט בסדר ? גרוזיה נכנסה באוסטיה, רצחה 1500 אנשים חפים מפשה בלילה 1, רוסיה שתקה, אבל לכול דבר יש גבול, הם התקיפו חיילים רוסיים ממטוסי קרב, הם התחילו להפגיז את אוסטיה בטילי גראד, מרגמות וטנקים, הם נכנסו לאוסטיה ורצחו את כול הפצועים, הם פיצצו בתי חולים, בתי ספר, הם שדדו תחשיתים, נכנסו לבתים של אנשים ולקחו דברים שיש להם ערך, זהב, תחשיתים, כסף

ועכשיו בקשר לחברות בין יהודים לגרוזינים, אני לא יתחיל לדבר יותר מדי, אבל גרוזינים היו חוטחים ראשים ליהודים בגרוזיה, היו נחנסים לבתים של יהודים ופשוט רוצחים את כול המשפחה, אנחנו ניצלנו בנססס !
גרוזינים היו רוצחים תושבי אבחזיה, הם היו אונסים את הנשים שלהם, הם היו שורפים ילדים אבחזיים, אין לי מילים לתאר אפילו את מה שהם היו עושים באבחזיה, אותו דבר הם עשו באוסטיה, ומי שאשם זה בוש, בתאכלס, המלחמה הזאת היא בין רוסיה לארה"ב, גרוזיה (ג'ורגיה)סתם קונדום שמשתמשים בו !

:):):):) אם הבנתי אותך נכון, לפי מה שאתה אומר בשבועות האחרונים בוש זה המקור לכל הרשע, השינאה והמילחמות בעולם?

YONI 10-08-08 07:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bodybuilder (הודעה 608168)

גרוזינים היו רוצחים תושבי אבחזיה, הם היו אונסים את הנשים שלהם, הם היו שורפים ילדים אבחזיים, אין לי מילים לתאר אפילו את מה שהם היו עושים באבחזיה, אותו דבר הם עשו באוסטיה, ומי שאשם זה בוש, בתאכלס, המלחמה הזאת היא בין רוסיה לארה"ב, גרוזיה
(ג'ורגיה)סתם קונדום שמשתמשים בו !

למה אתה לא מנסה לחשוב קצת מה הביא את הגאורגים להגיב ככה?.....
(רמז - זה גם מה שמדינת ישראל צריכה להתחיל ליישם לפני שיהיה מאוחר מידי בעזה)0

roy makaay 10-08-08 07:46

פוטין הוא זבל של בנאדם הוא צמא למלחמה
והוא יביא על העולם עוד מלחמה קרה\חמה , צריך להתנקש בו וטוב שנה אחת קודם.

Bodybuilder 10-08-08 07:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי YONI (הודעה 608260)
למה אתה לא מנסה לחשוב קצת מה הביא את הגאורגים להגיב ככה?.....
(רמז - זה גם מה שמדינת ישראל צריכה להתחיל ליישם לפני שיהיה מאוחר מידי בעזה)0

ארה"ב !

Bodybuilder 10-08-08 07:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי roy makaay (הודעה 608261)
פוטין הוא זבל של בנאדם הוא צמא למלחמה
והוא יביא על העולם עוד מלחמה קרה\חמה , צריך להתנקש בו וטוב שנה אחת קודם.

חמוד שלי, אתה יודע שאם רוסיה מפוצצת את כול האטום שיש לה אפילו בשטח אדמה של עצמה, זה יגיע גם עד ארה"ב וגם עד אליך ? לא יהיה לך איפה לחיות יותר ;)

אה, ואתה יודע שמי שיש לו עסק עם פוטין, יש לו עסק איתי
כוס אמק ערס, טפוי,נחוי יובני ורוט:mad:
פוטין לא מזוכיסת, והבן **** בשם סאקאבולבולשוילי יקבל בולבולים בקרוב, ה 15 מליארדים שיש לו בבנק שארה"ב העבירה לו - לא יעזור לו !

Bodybuilder 10-08-08 07:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///efi/// (הודעה 608177)
:):):):) אם הבנתי אותך נכון, לפי מה שאתה אומר בשבועות האחרונים בוש זה המקור לכל הרשע, השינאה והמילחמות בעולם?

לא, בוש זה רשע לא שבועיים אחרונות אלה מאז שאבא שלו נבחר לראש הממשלה, וגם מאז שהוא נבחר לראש הממשלה !

joker1 10-08-08 11:19

פוטין לא מכהן כבר חצי שנה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Dr. Muscle 10-08-08 11:38

פוטין מכהן בפועל... זה שיש לו בובה שנמצאת בינו ובין הכסא שלו, זה לא אומר שהוא לא מכהן.
ובאופן כללי קצת קשה להשוות את המצב בין רוסיה וגיאורגיה לחבל קוסובו שאכן נקרע מהסרבים (לא נשכח ולא נסלח!).

!Demon! 10-08-08 13:17

מה הגרוזינים פותחים מלחמה עם רוסיה?
אם רוסיה תרצה היא תמחק אותם בלי בעיה

Bodybuilder 10-08-08 13:24

סאקאשוילי פסיכופת גמור, הוא פשוט שונא את העם שלו !

Natanz 10-08-08 13:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מוטי (הודעה 608042)
קודם כל אל תזיינו בשכל

אוסטיה תמיד היה חלק מגרוזיה והם רצו להפרד מגרוזיה אז הם נתנו להם אוטונומיה
ואתם מדברים כאילו סתם הם התחילו להפציץ אותם תאמינו לי שלא סתם

קדמו לזה הרבה דברים

ואלעק פחחחחחחחחח

אתם חושבים שלרוסיה אכפת בכלל מאוסטיה?!

אפילו ארה"ב הידידה הכי גדולה של ישראל פועלת קדם מאינטרסים ואחרי זה מתוך ידידות לישראל

נראה לכם שהרוסים החסרי לב זונות נשק שמוכרים נשק לכל המרבה במחיר אכפת להם באמת מאוסטיה?

מה אתם תומכים ברוסיה בכלל?! רוסיה מוכרת לאיראן וסוריה נשק וכל הטילים של חיזבאללה זה טילים רוסים

כל הטילים נגד טנקים במלחמה שחיזבאללה השתמש בהם היו רוסים

כול מילה בסלע

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:18.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ