![]() |
תשמעו מתחיל להמאס לי
לא נמאס לכם לראות אשכול שהכותרת שלו זה "תמונות שלי, מתאמן חצי שנה" !
כוסאמק אתה נכנס לתמונה ורואה איזה ילד שחיף פורס ת'גב שלו, או איזה ילד אחר שמתחזה ושם תמונות לא שלו, או איזה קוף מכוער שערך את כל התמונות בפוטושופ וחושב שכולנו פה טיפשים ... וכל אחד מעלה פה תמונות ומציין בכוונה אני רק בן 13 אני רק בן 15 תראו איזה גדול אני... כוסאמק!? טוב! בואנה , אני התחלתי להתאמן ממש לא מזמן , עוד מעט מתאמן קרוב לחודשיים ... אני לפני שנתיים של אימונים ו 85 קילו של מסה לא יעז להעלות תמונה לפה , כי אין טעם ... לא ניתן לשפוט להגיב או להגיד משהו על התמונה ... מי שמתאמן פחות משנה ו.... שלא יעלה פאקינג תמונה... לא מעניין לראות ילדודס שמעלים חצאי איברים ... ססעמק צריך שכל אשכול כזה, שנפתח במקום שיבזבז לנו את הזמן ימחק אוטומטית ... והמשתמש יקבל אזהרה.. ואם כבר מישהו מתאמן קצת זמן וכן רוצה משוב .. שיעלה תמונות נורמליות .. ולא חצאי תמונות , מטושטשות ... די מספיק עם זה.. |
אחי, קח כדורי הרגעה!
|
וואלה צודק וחלאס לזיין תמח זה באמת נימאס החוקים שם לא מספיק נוקשים בקשר ללינקים והכול
|
תזרום אחי, מה אתה לוקח קשה
כנס לאיזה אתר פורנו מהמועדפים שלך |
שתוק שתוק
|
ציטוט:
|
קשה קשה עם הילדים של היום...
|
ציטוט:
גם אתה התחלת מנקודה מסויימת ... אני מתאמן קרוב לחודשיים ... וכן כולנו מתחילים מתישהו לפחות אתה לא רואה אותי מקפיץ לפה תמונות כמו איזה מעפן ומבקש משוב ... כמו כל הילדים שמתאמנים לי 3 חודשים ומעלים תמונה חצי מטושטשת של יד ערוכה בפוטושופ ... |
ציטוט:
|
וואלה אנשים זבל בנאדם מביע דעה כולכם עוכרים לו.. לא פלא למה לא נכנסים לפה יותר
|
ציטוט:
|
ציטוט:
פשוט אל תכנס לנושאים כאלה וזהו... |
אחי למה לפתוח דיון כזה... לעורר פרובקציות? חפיף אחי אנשים רוצים לדעת מה אנשים אחרים חושבים על הגוף שלהם ללא קשר לכמות המסה שלהם ומה לעשות זה הפורום הכי טוב לעשות את זה...
חפיף קח הכל בקטנה גבר. |
ציטוט:
ואתה אני שם לב אין לך יותר מידי מה לעשות מאשר לשבת על הפורום ולהציק לאנשים. |
ציטוט:
ואז לא מבינים למה הם לא מקבלים משוב כמו שצריך.. שאתה רואה אנשים כמו six pack ו oris מעלים תמונות או biceps man . אתה רואה תוצאות ממשיות, אתה יכול להגיב על פרופורציות .. לדעת מה הם עשו ואיך וללמוד מזה.. ושילד מפגר מעלה תמונה שהוא נראה כמו איזה סמולי מסריח... אי אפשר לעשות עם זה כלום חוץ מלהגיב שוב ושוב .. תאכל, הדרך ארוכה, תתאמן עוד, אתה בתחילת דרכך .. יאללה כוסאומו |
ציטוט:
למרות שעכשיו הרגל החלימה אז אני חוזר למוטב [עבודה, צבא, אימונים וכו'] |
אתה צודק אולי באמת הגבת בהקצנה אבל אין פה פורום משוב או משו דומה אז זה היה ידוע שיגיבו לך ככה
ציטוט:
|
עזוב אותך חרטה אם זה יקרא אז אתה תראש אשכול פעם בשבועיים
לפחות ככה אתה מלמד אנשים ומראה להם את הכיוון הנכון בשבלם |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ