ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   משהו עשה בדיקות הורמונליות (טוסטרון)? (https://israelbody.com/showthread.php?t=38634)

dor_dru 08-08-08 09:39

משהו עשה בדיקות הורמונליות (טוסטרון)?

מעניין לדעת מה הופטנציאל....אבל זה גם יכול לבאס לגמרי.:rolleyes:
משהו עשה?

P-a-n-1-c 08-08-08 09:54

יש לך שם רף. אם אתה באמצע אתה בסדר.

m0she 08-08-08 11:53

לא עושים כמעט לאף אחד בדיקה של טסטוסטרון חופשי, אולי עושים טסטוסטרון כללי, שזה לא משקף כמו חופשי. בדיקה יקרה שמקבלים רק אם יש בעיה הורמונלית.

dor_dru 08-08-08 11:59

אהה אז אתה אומר שהבדיקת דם הרגילה ששולחים אותי לא שווה הרבה....השאלה אני יקבל אינדקציה מוסיימת או שזו סתם טירחה?

m0she 08-08-08 12:11

אם זה total, זה יכול להיות נחמד אבל זאת לא אינדיקציה. בכל אופן, הפעילות ההורמונלית לא תלויה רק ברמות של ההורמון אלא בעוד דברים (למשל כמות הרצפטורים להורמון).

king l8 08-08-08 15:20

אפשר הסבר מזה הבדיקה הזאת ?

SiX PACK 08-08-08 23:38

תגיד משה יש סימפטומים מסויימים (נפשייפ\פיזיים) שאפשר לעקוב אחריהם ולפיהם לקבוע את רמת הטסט'..?

Mr.Olimpia 09-08-08 00:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK (הודעה 607241)
תגיד משה יש סימפטומים מסויימים (נפשייפ\פיזיים) שאפשר לעקוב אחריהם ולפיהם לקבוע את רמת הטסט'..?

ken yesh . agresiviyut,harmanut,ofaa shek akne be panim ve al ha guf maidin al testasterone gavoa.

ayefut ve hoser be dahaf mini yeholim leazbia al test namuh.

dereh agav...SiX pack shavua aba ani be germany Konstanz ata rahon misham ?

Holy_Templar 09-08-08 00:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 607241)

כן כמו שהוא כתב הופעת אקנה על הגוף או בפנים מעידים על רמות טסט, גבוהות חרמנות יתר או חרמנות בכלל ...שיעור יתר (הופעת שערות במקומות שונים בגוף) .

חוסר חרמנות או דיכאון מיני , חוסר אנרגיות יכולות להביע על טסט' נמוך.

אלה אינדיקציות גופניות.. ולא בלעדיות לטסט' .

לכל אחד מהדברים האלה יש המון סיבות למה הם יכולים לקרות :)

SiX PACK 09-08-08 00:16

כשאני עושה אימונים עצימים מאוד, מופיעים לי פצעונים על היד אחורית והגב, ואני חרמן טילים.
מתעורר בלילות ומקבל התקף חרמנות שגורם לי עוד שנייה לזיין ת'ארון............

בעצם צריך אבל תקופה של שבועיים לפחות של אימונים כאלה כדי שרמת הטסט' בדם תעלה לא..?

מר.אולימפיה אני נמצא באזור פרנקפורט ומיינס, אין לי מוסג מה זה המקום הזה שציינת.....
אתה רוצה לקפוץ לביקור אחי...?

Holy_Templar 09-08-08 00:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 607279)
כשאני עושה אימונים עצימים מאוד, מופיעים לי פצעונים על היד אחורית והגב, ואני חרמן טילים.

בעצם צריך אבל תקופה של שבועיים לפחות של אימונים כאלה כדי שרמת הטסט' בדם תעלה לא..?

שמע לפי מה שאני קראתי ויודע... כל אימון לשרירים גורם לגוף להפריש כמויות של טסט' לגוף ..
אני מניח שאם האימון הוא עצים מאד, וכמובן עובד על שרירים גדולים ... כמו חזה , גב , רגליים ... אז הגוף מפריש המון טסט' .

אני לא יודע לגבי אם צריך תקופה מסויימת ... :) למרות שהטענה הזו נשמעת הגיונית מבחינה ביולוגית... שאם תשמור על עצימות גבוהה יזרום אחרי תקופה מסויימת רצופה המון טסט' באופן קבוע בדם .. ואז התופעות האלה יכולות לחזור או להתעצם... האקנה , חרמנות וכו' ...

אבל אלה השערות בלבד ..

VoRteX 09-08-08 00:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mortex (הודעה 607270)

תשמע עד לא מזמן הייתי חרמן מת... ואז התאהבתי בילדה שגרה ממני אלפי שנות אור ושקעתי בדיכאון ומאז החשק המיני שלי ירד... מה אתה חושב הבעיה שלי??
ואני רציני.

Mr.Olimpia 09-08-08 00:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK (הודעה 607279)

מר.אולימפיה אני נמצא באזור פרנקפורט ומיינס, אין לי מוסג מה זה המקום הזה שציינת.....
אתה רוצה לקפוץ לביקור אחי...?

ha makom haze 300 km mi stutgaart le kivun darom... ani lo iye arbe zman be germaniya kaha she ani lo yodea ma iyu ha efsharuyot sheli karega ani be hungariya

Holy_Templar 09-08-08 10:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי vortex (הודעה 607322)
תשמע עד לא מזמן הייתי חרמן מת... ואז התאהבתי בילדה שגרה ממני אלפי שנות אור ושקעתי בדיכאון ומאז החשק המיני שלי ירד... מה אתה חושב הבעיה שלי??
ואני רציני.

אחי , ירידה בחשק מיני או עלייה בחשק מיני לווא דווקא מושפעים מטסט' בלבד.. ישנן מלא הפשעות סביבתיות או פסיכולוגיות שונות שיכולות לגרום לאדם להרגיש חרמן או אי-חרמן .

במקרה שלך מה נראה לך אחי? בחרת להתאהב במושא אהבה שאתה לא יכול להשיג .. בכדי להיות בדיכאון שכנראה משרת אותך בדבר מה ... שתחליט שטוב לך בלי כל הזבלה הזה אתה תפסיק לחשוב עליה :)

m0she 09-08-08 12:27

אקנה ושיעור יותר מצביעים על dht, בד"כ הוא עולה עם העליה בטסט' אבל זאת אינדיקציה בלבד במקרה הטוב. בכל אופן, יכולים להיות עוד הרבה גורמים לכל אחד מהדברים האלה. אימונים לא מפרישים טסט' ברמות כל כך משמעותיות.

AB6Killer 09-08-08 13:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mortex (הודעה 607270)
כן כמו שהוא כתב הופעת אקנה על הגוף או בפנים מעידים על רמות טסט, גבוהות חרמנות יתר או חרמנות בכלל ...שיעור יתר (הופעת שערות במקומות שונים בגוף) .

לכל אחד מהדברים האלה יש המון סיבות למה הם יכולים לקרות :)

זה ממש לא חייב אצל כל בן אדם זה משתנה הכמויות של הטסט' התופעות שלו.

ניתן לך דוגמא ,יש לי ידיד נמוך ,די קטן כזה ,בן 22 עוד מעט ,בקושי מתגלח,לא שעיר ,אין פיצועים או אקנה
והוא מזיין מלאה , היו לו ים חברות עכשיו יש לו איזה פצצה והוא חרמן כל הזמן ,מה תגיד על זה ?!

Bullet 09-08-08 13:21

גם אדרנלין גורם לחרמנות...

VoRteX 09-08-08 13:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ab6killer (הודעה 607503)
זה ממש לא חייב אצל כל בן אדם זה משתנה הכמויות של הטסט' התופעות שלו.

ניתן לך דוגמא ,יש לי ידיד נמוך ,די קטן כזה ,בן 22 עוד מעט ,בקושי מתגלח,לא שעיר ,אין פיצועים או אקנה
והוא מזיין מלאה , היו לו ים חברות עכשיו יש לו איזה פצצה והוא חרמן כל הזמן ,מה תגיד על זה ?!

איזה גבר לא חרמן?
זה גנטי... המטרה שלנו היא לשרוד ולהתרבות... בגלל זה אנו חרמנים!

AB6Killer 09-08-08 14:05

יש אבל רמות של חרמנות ,הוא כל הזמן חרמן ,יש כאילו שלא כל הזמן.

וכמו שאמרתי יש לו בדיוק את כל הפרמטרים כשאחד שאין לי טסט' גבוהה =לא חרמן
ואני בדיוק טוען שהוא חרמן אש,ככה שרמות הטסט' משפיע שונה לגבי בן אדם ואדם ,כמו סקייל לכל בן אדם יהיה שונה והשפעה שלו גם כן .

SiX PACK 09-08-08 14:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she (הודעה 607478)
אקנה ושיעור יותר מצביעים על dht, בד"כ הוא עולה עם העליה בטסט' אבל זאת אינדיקציה בלבד במקרה הטוב. בכל אופן, יכולים להיות עוד הרבה גורמים לכל אחד מהדברים האלה. אימונים לא מפרישים טסט' ברמות כל כך משמעותיות.

משה תלוי גם בסוג האימון. אימונים ממש אנטנסיבים שמעידים לגוף על מצב סכנה, אני מדבר על אימונים עם עצימות מקסימלית, שמאמצים לא רק את השרירים אלא גם את השלד עצמו, אימוני כוח פנימי כאלו, כבדים וממוקדים בעל ריכוז רב.

אני עוסק הרבה באימונים האלה בזמן האחרון, ואני מרגיש שקצב ההתאוששות שלי השתפר פלאים.

יכול להייות שאני מדבר שטויות אבל אני רק מדבר מנסיון ודברים שאני חווה ומרגיש, אולי זה הכל פסיכולוגי.

אני אישית מרגיש תהליכים שמתרחשים אצלי בגוף לאחר האימונים שציינתי למעלה. אני לא מסוגל להצביע על משהו באופן ספציפי יכול להייות שזאת רמת הטסט' שעלתה או כל הורמון אחר, אני לא יודע, אבל אני כן מרגיש שינויים מסויימים שמתרחשים בגוף שלי, לעומת היפרטרופיה בשרירים וסינטזת חלבון שזה דבר שלא מורגש (לפחות לא אצלי).

בכלל כל הפאן הפסיכולוגי הוא עולם במלואו בכל מה שקשור לפיתוח גוף, זה משפיע כל כך הרבה..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:09.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ