![]() |
מכשירים תפוסים, מה עושים?
נגיד אתם עובדים על תרגילים לחזה אבל לספה של הבנץ' פרס יש תור של איזה 3 אנשים, מה תעשו?
א. תחכו שיגמר התור ב. תעשו תרגיל חלופי כמו דחיקת דאמבלים או דחיקה בסמית' משין ג. תעברו לתרגיל הבא של החזה ואחרי זה תחזרו לבנץ' פרס ד. אחר, תפרטו |
ג. עובר לתרגיל הבא וחוזר כשיגמר התור.
זה כי אצלי במכון יש מעט אנשים ואם קורה המצב שיש תור על משהו מסויים שאני צריך, אחרי שאני אסיים עם התרגיל הבא הכל כבר יהיה פנוי. |
ציטוט:
|
אני עובר בד"כ לתרגיל חילופי
|
בלי לחשוב פעמים תרגיל חלופי
|
מעכב את תחילת האימון תוך כדי זירוז המתאמנים על המכשיר....
הדחיקה זה התרגיל הקדוש של האימון ורק איתו אני מתחיל. אף פעם אני לא מבזבז כוח על תרגיל אחר לפני שאני מתחיל איתו.(אימוני חזה כמובן) |
ד.משנה זמנים,אם זה כל כך מפריע לך
|
נכנס אם אותו בנאדם, והופך אותו לספוטר שלי..
|
ד. עושה סט סט עם מי שתפס לי תמכשיר
|
בדיוק מה שסיקס פאק אמר , בדרך כלל ניכנסים עם מישהו אין ברירה מה לא תחכה שעה אני גם חייב להתחיל עם דחיקה.
|
הבעיה היא שהיום באימון היו לי בתור לסמית משין 2 אנשים (+1 שכבר תפס את המכשיר) וזה נתקע לי בדיוק בסוף האימון ...עיכב אותי כמעט רבע שעה החרטה הזה. כולה רציתי לעשות דחיקה צרה בשביל הטרייספס וללכת הביתה, מה כבר ביקשתי:\
|
אז היית עושה חופשי או עם מוט w זה לא הדחיקה הקדושה של החזה יש לזה תחליפים..
|
אממ אף פעם לא נתקלתי בזה , מבט אחד ממני פוטר את הבעיה :)
|
תנסה להביט למישהו 100 קילו חטוב לתוך העינים עושה פו אתה עף s:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אם יש רק אחד, נכנסים.. אם יש 2 אני מחכה. עם בנצ' פרס (כמו סקוואט ברגליים) אני מתחיל את האימון, לכן לא אכפת לי לחכות. תרגילים אחרים אני אעבור ואחזור.
|
ציטוט:
אמנם המוט שם עם קונסטרוקציה של מתכת ששוקלת עוד 5 קילו אז המוט שוקל 15 קילו ולא 10 . ואין כל כך עבודה על השרירים המייצבים כי המוט מקובע על מסילה אנכית . אז זה עובדה pure על כוח . אבל בגדול אני תמיד מתאמן כשעות האלו. 7:00 בבוקר וכו' אין נפש חיה במכון חוץ ממני :) |
תעבור מכון... חח מה זה תור של 3 אנשים? מה זה בית מרקחת?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ