![]() |
בן 16 |תמונת יד
ככה הפעם אני יעשה את זה נכון ויתן נתונים:
אני בן 16 משקל:75 היקפים לא יודע ... אני רוצה סתם לדעת את דעתכם ... ואני מקווה שלא תתנו הערות לא בונות .... [IMG]http://i34.tinypic.com/10f8co2.jpg[/IMG] |
ציטוט:
אם החזה שלו לא היה מעוות כל כך מהפוטושופ הוא היה מקבל הערות בונות ... ילדים זבלה ... כל אחד עושה פה אפקטים ומעלה תמונות ... צריך לעשות למשתמשים כמוך ban אוטומטי http://i36.tinypic.com/zl8zrd.jpg |
mortex אני לא רואה שום עיוות בחזה..
הייתי שמח אם הייתה אומר ספציפית מה ערוך שמה ולגביי הבחורצ'יק עם התמונה..אחלה יד יש לך במידה והיא אמיתית ....חח למה התאורה וכל מה שמסביב מעוררים טיפה חשד |
ציטוט:
לא הגיוני בכלל אלא אם אתה לא בנאדם.. כל התמונה הזו ערוכה לחלוטין על מה אתה מדבר.. החזה שלו נמרח החוצה גם לא עומד ישר עם הקו של הבטן מתחת ליד ... כאילו שקיבל הרחבה אותו דבר היד ... מה שיכול להראות כוריד, זה למעשה המשך , כאילו מישהו ניפח את היד בפוטושופ ... לא צריך להיות גאון בשביל להבחין בזה.. בנוסף לכל הילד גם מכוער... ? זה לא תופס לך את העין ? |
זה מצולם במעלית [= זה נותן אחלה תמונה התאורה ...
אני לא יודע על מה ההוא מלמעלה מדבר ... כנראה אנשים פה לא יודעים לפרגן ... Koriza תודה ... |
תן תמונה בפוזה בבית ונראה מה אתה שווה..
ככה לא יודע מה להגיד לך.. |
ציטוט:
אוללה בנאדם אתה "דפוק" לגמרי .... סליחה על הביטוי הגס.... על מה אתה מדבר למען השם... |
ומה זה מכוער !!! !@!@!@!@
|
יד נראית טוב - רק לא להצמיד פעם הבאה .
וכמו שאמרו , להעלות תמונות נורמליות - מאוד קשה/בלתי אפשרי לשפוט מתמונות כאלה ! |
זהו שאני לא יודע איך להציג ... אני לא יודע לעשות פוזות .. הייתי שמח ללמוד ... אם יש מאמרים או משהו כזה ? אני ישמח לקבל
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלוש רצחת אותי זה באמת אותו אחד איזה עין יש לך
|
אחי זוכר אותו???????
איך טרויה ערך לו את התמונה :):):):) כנס לפוסט :d |
:):):):) כן פירסמו תפוסט הזה פה כבר כמה פעמים
איך הבנאדם בכלל מרשה לעצמו לחזור אחרי פוטושופ כזה |
אכן זה הייתי אני .... עכשיו תגובות ?
|
אחי התמונה המרוטשת היא מגיל 14 .... הייתי קטן ...יש תגובות רציניות ?
|
תגובות רציניות ?
אין מה להגיד , בייספס וכתף טובים , טרייספס חלש , וחזה מפגר מאוד אחריהם , חזה עליון בכלל אין לך . |
חזה עליון אין ? ..... למה אתה מתכוון עליון ? והחזה הוא גנטי .... גנטיקה שלו לא הכי טובה
|
ציטוט:
כמו פעם גם היום.. יש פאק רציני בחזה בתמונה הזו ... ואני לא מבין איך אנשים לא רואים .. כל התמונה הזו ערוכה רצח |
מטרוקס .... אני לא מבין תבעיה שלך ? רציני עכשיו .....
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ