![]() |
אנטביוטיקה!!!
תגידו חבר'ס....
סססעמק שיא הקיץ ואני חולה - דלקת בגרון מאיפה???? דפקו לי אנטביוטיקה 1000 מ"ג אחושילילנג סטלה :) אני יכול להתאמן???? או שאסור??? מי שיודע אודה לסיוע :) |
גם אני לפני שבועיים קיבלתי אנטיביוטיקה [2000 מ"ג ביום], ולא התאמנתי.. עדיף שלא, תנוח.
|
וואלה???
ציטוט:
אשתדל להיזהר ..... לא יודע מה איתך...אבל אני באאוט רציני אחרי הכדור שלא נדבר על עייפות... |
לאדע אחי אני קיבלתי אנטיביוטיקה קלה... יעני אפילו אפשר היה לשתות איתה אלכוהול.
|
עוד פעם
ציטוט:
עוד פעם דופקי אותי - כי אני שחור????? דוחפים לי כמה שיותר חרא לגוף - פחות שחור - יהיה עוד מקום לאור חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה איתך? מה אתה לא בצבא? |
עברתי ניתוח ברגל, גימלים
|
אני לקחתי אנטיביוטיקה חיצונית כשהייתי חולה ועדיין התאמנתי...
|
ולא חשת עייפות?
ציטוט:
וואלה אחי? לא חשת עייפות? תשישות? אני יום חום יום בלי חום, יום הולך לעבודה ויום לא...ואני מת ללכת למכון...אבל אני מתלבש כבר למכון ואז פתאום נופל ! כי אני שוב לא מרגיש טוב! ססססס בעסה!!! |
שמע, אימונים אנאירובים מחלישים את המערכת החיסונית שלך. ברגע שאתה גם ככה עם מערכת חיסונית דפוקה ועוד עם אנטיביוטיקה שבכלל הורגת לך את הגוף.... תחשוב לבד, אתה לא טיפש.
שבוע חופש לפעמים עושה רק טוב [כוסעמק על מי אני עובד??? ] |
וואלה אחי תרגיש טוב!!!
ציטוט:
גבר!!!!! תרגיש טוב!!!! וחזור לאימונים במהרה :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לפעמים צריך להקשיב לגוף בנאדם ...
אנטיביוטיקה מחלישה את הגוף, ומאטה את הפעילות שלו ... לא מומלץ להתאמץ במיוחד שלא להתאמן שאתה על אנטיביוטיקה...
במיוחד אם אתה אומר שהאנטיביוטיקה הספציפית הזו שמה אותך באאוט לגמרי ... תנוח אחי, קח ברייק קטן ותחזור כמו שור שזה יגמר :) |
אז ככה
ציטוט:
למרות שאני שומר על התזונה ומקפיד אחושיליניג, אני מרגיש כאילו אני מבוזבז בלי אימונים! פעם הבאה אם אני חולה אני הולך על אורגני, צמחים, שום שמן זית, דבש כל מה שטבעי זיןןןןן עם האנטיביוטיקה!!!! אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ