![]() |
סרטון על התאומים
|
ב4:50
שרואים את האנשים הולכים בבניין ואז פתאום יש פיצוץ וככל הנראה הורג אותם...מזעזע... =[ |
אם כבר סרטון על התאומים, מישהו יכול להביא את הסרט שמציג מספר קונספירציות כאילו האמריקאים פיצצו את בנייני התאומים בעצמם?
|
אשכרה בכיתי ירד לי דמעות שראיתי את האנשים קופצים אל מותם
ומזה צמרמורות בכל הגוף והמוזיקה של רקוויאם לחלום בכלל הוסיפה לזה אין דברים כאלה :( פשוט זה לא בני אדם אין בכלל מה להגיד מי שעשה את זה לא בנאדם והמשפטים בסוף.. כל כך נכונים כל שנייה הם יכולים להכות שוב! |
המוזיקה הזאת מפחידה אותי כל פעם מחדש..
שים לב לזה, ההוכחה שהיו פצצות בבנין מבעוד מועד http://www.youtube.com/watch?v=8n-nT...eature=related |
סעמק ב-2:50 בערך שבנאדם מתוך הבניין מצבע שיחת טלפון ואומר tow broken windows ואחרי כמה שניות OMG ואז הבניין קורס.. איזה צמרמורת..
דניאלו ראיתי את הסרטון הזה אחי וואלה אין לי מה להגיד.. |
פאק.. איזה מפחיד כשהוא בטלפון איתם והבניין מתרסק, והוא צועק oh god.. איזה מפחיד.
|
ציטוט:
מי שם אותם בכלל ? |
פששששששש
אני זוכר את היום שראיתי את זה בשידור חי בטלויזיה, זה היה נראה כמו סרט ... כמו סרט רע...
איזה קטע מטורף , כל פעם מחדש שאני רואה את זה , זה מזעזע אותי... כמה עצוב , איזה חיות אדם המפגעים האלה.. הם לא אנשים .. :eek: |
כואב הלב לראות
|
הייתי שם שבועיים לפני שזה קרה.
והייתי שם גם לפני חודש וחצי והתאומים מאוד חסרים! |
ציטוט:
|
DIABLO - הינה הסרט, אם זה בלי תרגום, תמצא עם תרגום - 100 % יש !
http://www.radicali.co.il/index.php?...id=42&Itemid=9 זה לצפיה אונליין, החלק הראשון של הסרט הוא על הנוצרות ... בערך באמצע הסרט הסיפור על 11 בספטמבר - מה שרצית ! |
ציטוט:
מטורף! לא צריך תרגום ... למדתי תיאולוגיה בזמנו, ומלמדים בדיוק את זה בעולם האקדמאי שתדעו לכם .. שהכל מקורו במצרים :) |
ציטוט:
|
אשכרה ארמגדון.
|
שום קונספירציות זה המוסלמים המציאו את השטויות האלה,ברור שהמוסלמים גרמו לזה והוכח שהם אלו שגנבו את המטוסים וגם הפיצו מיליון קלטות אח"כ,כאילו מה הסיכויים שהם וארה"ב ישתפו פעולה כדי לפגוע בארה"ב?
בגלל הנפט?תאמינו לי הנזק שנגרם לארה"ב באותה תקופה הוא הרבה יותר חמור מכל שוויו של הנפט. |
ציטוט:
יש עוד סרט, והבמאי מיקל מור ! אתה יודע שבן לאדן זה חבר של בוש לשעבר ? אתה יודע שמשפחת "בן לאדן" הסעודים, העבירו מאות מליונים למשפחת גורג' בוש ? בקיצור תראה את הסרט ! ארצות הברית זאת סכנה לכול העולם ! 1)אטום על יפן 2)וויטנם 3)אפגניסטן 4)אירק 2-3-4 = ללא סיבה וגם אירן על הכוונת ! |
כל עוד אנחנו לא על הכוונת של ארה'ב..
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ