![]() |
שאלה|מצב קטבולי
אממ אני חדש כאן אז אם זה לא המקום אז בבקשה תעבירו לי את זה
אז אני אביא לכם קצת פרטים.. 1.77 גיל 14 מתאמן חודשיים בערך או קצת פחות %שומן 16.8 (היום בדקתי) קיצור אני בחיטוב ואמרו לי שאחרי שעה וחצי הגוף נכנס למצב קטבולי ולא ידעתי את זה כל החדשיים האלה אז אני במכון 3 שעות -40 דקות עד שעה אירובי וכל השאר משקולות ואני לא יכול לגמור את האימון בפחות משעה וחצי.. ואני לא רוצה גם לפרק שריר.. מה לעשות? ד"א תוכנית האימונים היא ab |
לא יכול להיות שבab לוקח לך כ"כ הרבה זמן לסיים את האימון, כנראה אתה עושה מנוחות ארוכות מדי. אמור לקחת לך שעה אימון המשקולות ועוד חצי שעה אירובי (אם אתה רוצה באמת להוסיף אירובי לכל אימון)
|
תעלה את התוכנית אימון שלך ונפתור לך את הבעיה
|
ציטוט:
|
עוד ניחוש - נכון שאתה שוקל פחות מ 70 קילו ?
|
3 שעות ו40 דקות?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תגיד כמה סטים אתה עושה לשריר וכמה זמן מנוחה בין סט לסט? אני הייתי ממליץ לך לבוא עם שעון יד ולא לקחת מנוחות ארוכות תקח מנוחות של דקה-דקה וחצי בין סט לסט, לשריר גדול תתן 9 סטים לקטן 6 סטים.. |
חחח 3 שעות משקולות..מה אתם בכלל מתייחסים
|
3 שעות !!!?!?!
בזמן הזה אני מתאמן , שוחה , קופץ חבל , רץ , זועק על ילדים קטנים בבריכה כי אני מציל :) מתחיל עם בחורות , שותה קפה , מזמין אותן לגלידה , מחרבן , משתין כמה פעמים , אוכל 2 ארוחות גדולות , מתקלח , והולך הביתה . ועוד לא עברו ה 3 שעות !! . אתה יודע מה ? http://www.forumammo.com/cpg/albums/...063/gtfo~4.jpg ותתחיל לקרוא מאמרים באתר |
:):):):)!
למה?? |
לא 3 שעות ו40 דקות משקולות....
שעתיים וקצת משקולות וכל השאר אירובי.. |
תעשה 45-50 דקות משקולות ו 45 דקות אירובי.
|
ציטוט:
אולי אני אחלק אותה לabc? |
אני בab מסיים ב40 דקות או מקסימום 45, וגם זה בלי למהר ומנוחה בין סט לסט.
אתה יכול להעלות את התוכנית שלך? |
ציטוט:
מה זה מצב קטבולי??? מה הששפעות של זה??? למה אסור??? אשמח לשמוע הסבר.. |
ציטוט:
קאטבולי=מצב פירוק |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני עכשיו זז למכון שאני יחזור אני יעלה אותה |
וואי כל המתחילים האלה בחיאת תקראו מאמרים ותוסיפו לידע !
שאלות מפגרות יש לכם ! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ