![]() |
שאלה - חיטוב
שלום
אני רוצה לעבור לעשות חיטוב אני מרגיש שיש לי שומן בבטן רציתי לדעת מהי המהירות הריצה המתאימה ביותר לחיטוב תודה |
חיטוב זה לא רק ריצה
העיניין בחיטוב זה לאוכל קצת קלוריות ביום ובעזרת הרובי לישרוף עוד קלוריות ולעשות את החילוף החומרים מהיר יותר ... עדיף לא לרוץ(כי אומרים שה זה שורף שריר ודופק תרגלים ויכול לירגרום לבעיות) ביכלל עדיף לעשות סטפר 45 דקות 3 פעמים בשבוע אני חושב זה מספיק |
אין כמו להפציץ 40 דקות של הליכה מהירה בחיטוב אתה תרד בקצב מטורף והכי חשוב תשלב עם זה תזונה נכונה ותתמיד עם ההליכות.
|
ציטוט:
|
לא אחי זה גוף מטרה,גופה יפה לא?
בע"ה עד הקיץ הבא זה יהיה אני ואפילו יותר. |
מהירות הריצה שלדעתי עדיפה ביותר בחיטוב היא בין 8-9.5 קמ"ש אם זה בהשוואה להליכון .
הייתי ממליץ לך על ריצות בחוץ ולא על הליכון ותשיג תוצאות הרבה יותר מהר מאשר על הליכון. בהצלחה. |
אני אישית אוהב יותר לרוץ בחוץ עם חבר כי על הליכון משעמם!!! ואי אפשר להתרכז בטלויזיה ולרוץ פעם אחרונה שניסיתי כמעט פתחתי את הראש, לא חייב רק לרוץ בחיטוב אפשר גם לעבוד על סטפר/קרוס טריינר/אופניים כל אירובי שהוא...
|
לפי שאלתך אני מבין שאתה חושב שהריצה באופן ישיר מובילה לא חיטוב זה שגוי לגמרי התזונה מבילה לחיטוב הריצה היא רק כלי עזר להשגת מאזן קלורי נמוך יותר לכן אין מהירות ריצה שהכי טובה אלא כמה שיותר דופק תישרוף יותר קלוריות מה שאומר שריצה כמה שיותר מהירה
|
סטפר אה אני יודע מה זה
אבל זה לא מכשיר לכוסיות? |
אנשים רצים בחיטוב כי זה שורף קלוריות ואז אתה יכול לאכול יותר בתפריט ולא להיות מורעב
חוץ מזה שזה סיבולת וכושר אבל הקטע המרכזתי של ריצה בחיטוב זה האוכל |
תרוץ\ תלך על איזה מהירות שאתה רוצה... ושמע מוזיקה כדי לא להשתעמם.
העיקר שתהיה בגרעון קלורי ( ושלא יהיה גדול מידי) ותצרוך מספיק חלבון. |
ציטוט:
|
שמעו נראה לי שאם אני אהיה בגרעון שלילי אני אהיה רעב ואני לא רוצה
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ