![]() |
האם מותר לשתות כול יום בקבוק חלב?
עשיתי חשבון יש בבקבוק חלב של ליטר 1 35 חלבון שזה נחמד...
התחלתי לשתות כול יום בקבוק חלב וזה נורא טעים האם זה בסדר? דרך אגב 3 % שומן של תנובה מה אתם אומרים זה בסדר? זה לא מזיק או משהו כזה? תודה לעונים :) :yup: |
בליטר יוצא לך 30% שומן שזה די הרבה את אותה כמות חלבון אתה יכול לקבל מגביע קוטג ,טונה וכו.
|
תודה מאיה :)
אבל תראי אני עכשיו במאסה די רצינית אני עוד חודשיים מתגייס ואני משלב גם מאסה וגם חיטוב-ארובי אני רץ הרבה.. מיתאמן 4 פעמיים בשבוע :)... ואוכל כול מה שבא ליד אז לא יזיק עוד איזה בקבוק של ליטר חלב לא? זה יהרוס לי משהו בגוף יזיק חס וחלילה רק את זה אני רוצה לדעת...? |
ציטוט:
|
ב 100 מיליטר יש 3 בליטר יש 10 פעמים 3 שזה יצא 30%
|
אני מבין.. אבל זה בריא אמרו לי לא? אני לא שמן או משו כזה... אני צריך שומן קצת.. זה בסדר נכון מאיה?
תודה לך :) |
חד משמעית, זה לא בריא....גם מבחינת השומן, וגם כל כך הרבה חלב ביום זה לא בריא!
|
ועם אני ישתה 3 בקבוקים בשבוע לא בריא?
התמכרתי לזה... זה לא כזה נורא מה עושים? בכלל בכלל לא בריא? |
לא 30 אחוז שומן אלא 30 גרם שומן
אהה וגם הרבה כולסטרול רצוי בכמויות כאלו לשתות 0-1%. מה שכן, זה חלבון יקר!, כמעת כפול מטונה / חזה קוף. |
ציטוט:
זה יחס לא כפולות . בקרטון חלב אין 30% שומן אלא 3 % . אם במאה גרם יש 3 גרם שומן - בליטר יש 30 : 30 גרם מתוך אחד קילו (שזה ליטר חלב +- ) זה עדיין 3 % . |
ציטוט:
|
אה אני מבין... בסדר אז 2-3 בקבוקים בשבוע לא כזה נורא...
|
מה יש לכם אם ב100 מ"ל יש 3% שומן זה 3 גרם *10=30 גרם לליטר
אני זוכר קרעתי איפשהו שלמבוגרים לא בריא יותר מכוס משהו כזה לא יודע אם זה נכון |
ציטוט:
אם את שותה ליטר חלב, יש בו 3%-0.03 מ1000מ"ל. עדיין 3%, ממש לא 30%. |
אני שותה ביום שקית חלב שלמה ואני עדיין חי:)
|
אותי מעניין לדעת איך אתה משלב גם מסה וגם חיטוב.
|
זה יוצא שאתה דוחף גם 30 גרם שומן רווי ואל תשכח את ה"תענוג" של היציאות בשירותים... אז גם אם תחליף את זה ל1% זה לא ניראלי שווה
|
מה יש לכם נגד חלב..? חלב זה מוצר מצויין, מעולה ! במיוחד לעולים במאסה, אל תזיינו את המוח !!
ליטר חלב ביום זה סבבה רק תעבור ל- 1%. |
כמו כן זה לא טוב במתכון לחיטוב כי בליטר הזה יש 51 גרם פחמימה
|
האמת בודיבילדרים חובבנים רציניים(אולי גם פרו, לא יודע) שותים גלון חלב.
אם אתה רזה - שתה חלב מלא(אין בישראל אני חושב) אם אתה שמן - שתה חלב רזה אתה יכול לשתות גם חלב 1%, פחות שומן. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ