![]() |
שאלה|עישון+מכון כושר
שלום יד לי שתי שאלות:
1.אני מעשן בין קופסא לקופסא וחצי ביום זה ישפיע על הפיתוח שלי? 2.לא יודע אם זה קשור לפה אבל לא מצאתי מקום יותר טוב לזה למי שיודע איזה מכון כושר הכי טוב בירושלים? |
1. לא
2. לפי מה שהבנתי.. ג'אמפ בבנייני האומה |
ציטוט:
|
סיגריות פוגע באופן ישיר בגוף שלך ועם זאת גם בתוצאות שלך..
|
הזדמנות טובה בשבילך להפסיק..
וdemon אתה צודע עישון ואלכוהול מדכא הפרשת טסטסטרון.. |
אחי עם אתה מתאמן רציני על תעשן והמכון הכי טוב בירושלים זה גאמפ בבניני האומה אני א
|
אפשרי אך לא מומלץ, אני מעשן .
|
ציטוט:
|
אני מעשן ולא חסר לי מסה בלי עין רע אבל לא קופסה ביום 5 סיגיות ביום כי אני לא רוצה ליבגוע בכושר יותר מידי
|
אני עישנתי מלא זמן
הפסקתי לפני חצי שנה ברוך השם ...
ואז זה בא טוב עם המכון כושר... כעיקרון זה פוגע בכושר שלך בסיבולת לב ריאה וכן מדכא הפרשת טוסטסטרון... לא מומלץ .. אבל בוא נאמר שיש המון שמעשנים וגדלים וכו' |
במשך הזמן זה יקשה עליך להתאמן ובמיוחד כשאתה מעשן קופסא וחצי ביום מומלץ לא לעשן לבן אדם שעוסק בפיתוח גוף.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תאכלס :) |
חח באתי לכתוב שלא בריא גם למי שלא עוסק בפיתוח גוף אבל זה ידוע לא צריך לכתוב כל דבר אנחנו לא בבית ספר.
|
הדבר הכי גרוע לפיתוח גוף זה אלכהול מנסיון הורס את הגוף והשרירים
|
ציטוט:
|
אלכוהול זה קטבולי, אבל תלוי באיזה ווליום וכמה אחוז.
אני תמיד בעד בירה כל ימות השנה, אבל תנסה להמנע ממשקאות חזקים, אין בעיה פעם בכמה זמן though. אני תמיד נגד סיגריות... |
בדיוק הרגע כתבתי על זה אז נעשה שידור חוזר קצרצר
Research also shows that cigarette smoking probably damages cells in the testes - the cells that synthesize testosterone. Testosterone levels within the body govern the muscle growth process from training. Thus, smoking may well hinder optimal testosterone production and interfere with the bodys capacity to build muscle. Another recent study examined the effects of smoking on exercise recovery. Chronic exposure to the nicotine in cigarettes leads to insulin resistance, making nutrient transport into muscles and other tissues more difficult Decrease in maximal oxygen intake... Although exercising can increase maximal oxygen uptake by up to 20%, smoking can reduce this effect by up to 10% Tobacco significantly reduces oxygen availability to the muscles during exercise: Carbon monoxide in tobacco smoke has a higher affinity to haemoglobin העישון פוגע בייצור הטסטוסטרון בשריר ניקוטין יוצר התנגדות לאינסולין - ובכך העברת המזון לשריר נתקלת בקשיים ומפה אין לי כח כבר לתרגם בשעה כזאת חח הקיצר רק 2 הסיבות הראשונות צריכות להבהיר את הנקודה הייתי מעשן 4 שנים וזה מגביל בצורה שרק אחרי שתפסיקו לעשן אתם תראו גם אם אתם מרוצים מהגודל ומהמאסה שלכם, אם וכאשר תפסיקו לעשן אתם תרגישו בהבדל |
אחריי 6 שנים של עישון הלב שלי פשוט לא תיפקד טוב בזמן אימון ... שלא נדבר על הריאות ... היתי צריך להתנשם אחריי כל סט כאילו רצתי 2 ק"מ ב20 שניות ... והלב פעם כל כך חזק חשבתי יקפוץ אחוצה...
זה פשוט לא שווה את זה ... אני עדיין מעשן פה ושם אבל כבר לא קופסה ביום כמו פעם...בתקווה להפסיק לגמריי... אז אם אתה מעשן מתחיל ורוצה תוצאות בלי השלכות בריאותיות ...אל תמשיך לעשן.... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ