![]() |
בית"ר ירושלים נגד ברצלונה, אם הם עוברים את קרקוב
יאלל'ה, תאמינו לי עדיף לשחק מול ברצלונה מאשר לקבל תבוסה 6 פעמים בשלב הבתים.
אגב, אפילו אם בית"ר תפסיד לבארסה, בית"ר תהיה בגביע אופ"א (לפי מה שאמרו במשחק מול קרקוב). |
יששששששששששששששששששש איזה חלוםםםםםםם 99 אחוז שאני שם כל עוד זה תלוי בי
חח שתי הקבוצות שאני אוהד על אותו מגרש יאללה בית"ר ברצלונה אתם קולטים מה זה ליראות את הנרי ומסי אינייסטה וכל הכוכבים פה בארץ |
ציטוט:
והמשחק הראשון יהיה בקאמפ נואו אז תקווה שבית"ר לא תושפל כדי שברצלונה לא תבוא לפה עם סגל ד'... |
:):):):) יש מצב שמסי יהייה כי בארסה מערערים
ובית"ר כן תושפל וגם אם בארסה ינצחו רק 4 -0 אז בכל זאת הם יבואו אם הסגל השביעי שלהם |
ציטוט:
|
אווייי אני כבר רואה את ביתר מקבלת חזק בראש.. אבל בכל זאת בארסה בארץ טירוף !!! ועוד בכלל לראות את בארסה משחקת בביתר תענוג
|
רק אני חושב שיש תקווה לביתר שתנצח אותם ועוד בחוץ ?
מישהו רוצה לשים כסף ? :] |
אני מאוד מקווה שבית"ר תוציא תיקו בחוץ, אחרת שום סיכוי שנזכה לראות כוכבים ברמה גבוהה בארץ :)
אם ברצלונה יגיעו עם הרכב ראשון אני בטוח רואה ת'משחק. |
מוכרים כבר כרטיסים לטדי למשחק הזה אן מצב שאני לא הולך !!!!!!!!!!1
|
ציטוט:
ברצלונה בנשמה :cool: |
קודם שביתר תנצח את וייסלה בפולין אחרכך נדבר על זה:]
|
סעמק אני מתגעגע לבארסה... חייב לטוס לשם עוד פעם לאיזה משחק ולהעביר כמה ימים ברחבי ברצלונה.. (כמה כוסיות אפשר למות..)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
היית בברצלונה?:cry: |
כן... היה פשוט חלום.
הייתי במשחק נגד אספניול, רצינו להאריך את החופשה בעוד 3-4 ימים כדי להשאר לחצי גמר מול מנצ'סטר יונטייד אבל זה לא היה אפשרי מבחינת זמני טיסה כוסעמק. :[ וואלה ברצלונה זה חלום... כ"כ יפה שם חבל על הזמן.. הקאמפ נואו פשוט דבר עצום אתה לא מתאר לעצמך... איזה אצטדיון איזה אצטדיון!! :) יש מצב עוד כמה חודשים טס לאיטליה(מילאנו) או למדריד לאיזה משחק.. |
ציטוט:
|
כוסיות אחי, דוגמניות אחת אחת לא מגזים... עברתי שם במרינה ישבנו לשתות בירה(קלארה), אחי אתה לא מתאר לעצמך חח...
וחוץ מזה יצא לי לפגוש את האוהדים של מנצ'סטר שהם על בירה 24/7 משהו מטורף. |
ציטוט:
|
100% אני שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
visca el barcaaaaaaa אני ילך עם חולצה צהובה ומתחת חולצה אדום כחול :D |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ