![]() |
תמונה של היד שלי..
|
איזה ביקורת אתה מצפה כאן לקבל?
באמת שאני לא יכול לחשוב על כלום חוץ מזה שנראה שאתה מתאמן מתחיל ואתה צריך להשיך ולהתאמן ולהעלות תמונות חדשות עוד שנה . |
אני לא מתאמן מתחיל אחי הייתי דיי שחיף, אבל אנלא מבין מה אתה רוצה כל אחד שפותח פה דיון חייב להיות עם מינימום היקף 40 ?
|
ציטוט:
|
יד חביבה . מסה אחי ..
|
ציטוט:
אתה מראה כאן יד רגילה לגמרי ב2 פוזות ואין מראה כללי של הגוף אז אין על מה לדון |
|
אחי זה שתתשתש תתמונה לא יצור אפקט של הגדלה
אנשים כאן מתאמנים לא יום ולא יומיים קיצר לא יודע מה אתה רוצה ולא רק יד 40 פותחים פוסטים כאן יש גם יד 27 אבל הם רושמים מטרה לא מעלים סתם נגיד תמונות שלי לפני תחילת אימונים .. יכולת לרשום גם תמונות להיתרשמות שלכם אבל סתם להעלות מה אתה רוצה שנגיד ? |
מצפה לתגובה כלשהי? כי ממש אין מה להגיב פה , טוב אולי לחברה שלי יש בייספס יותר גדול משלך...(=
|
הוא כולה רוצה חוות דעת על הזרוע שלו , וכולכם מתנפלים עליו בלי קשר..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
למה אתם ילדים מזדיינים?
אז מה אם הוא לא מגיע אליכם ברמה תפגנו לו קצת לא חבל לבאס תבחור? אח שלי יש לך יד נחמדה מאוד,תמשיך להתאמן ותראה לנו תמונות עוד כמה חודשים בהצלחה. |
יד יפה
ואל תתן להם לבאס אותך ממורמרים |
ציטוט:
מה הבעיה להביא מוטיבציה לבנאדם. לזרוק מילה טובה פה ושם? קשה לכם? אחי אחלה יד... יש עוד הרבה מה לעבוד כמובן אבל אם תתמיד אתה תראה תוצאות יפות=] בהצלחה! |
מה ההיקף?
ומשקל וגיל וגובה קיצור תן נתונים מה אתה שם תמונה בלי להגיד כלום |
בן 17 1.74 שוקל 67 היקף כמעט 36 פעם הבאה אני יעלה תמונות יותר נורמליות ערב טוב שיהיה !
|
מזכירה את היד שלי רק שהאמה שלי טיפה יותר מפותחת...
|
יאללה תפציץ!!!תן מסה שזה יהיה החיים שלך
עזוב אותך תפריט eat lift sleep בנוגע ללאכול הכוונה במצב שלך זה להיות מפוצץ כל היום עד שתגיע למצב שתתקע גרעפסים ונאדות כמו מרקוס רול ...חחח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ