ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   ריצה יום לאחר אימון רגליים תפגע בבניית השריר? (https://israelbody.com/showthread.php?t=38011)

דור דהאן :) 28-07-08 21:52

ריצה יום לאחר אימון רגליים תפגע בבניית השריר?

שלום,
1. רציתי לדעת איפה אני יכול לשלב אירובי בתקופת מסה אני מתאמן 4 פעמים בשבוע.
2. אתמול עשיתי אימון רגליים והיום עשיתי ריצה של כ- 30 דק' רציתי לדעת אם זה יפגע במנוחה של הרגליים...
תודה מראש..

shahar-king 29-07-08 01:29

במידה ועשיתה אימון רגליים טוב!!!!!
לא תוכל לרוץ יום אחרי גם יומיים אחרי לא ואני אישית גם 3 ימים אחרי לא יכול לרוץ

דור דהאן :) 29-07-08 03:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahar-king (הודעה 596745)

שמע אחי עשיתי אימון רגליים נתתי את כולי והיו לי התכווציות בעיקר בתחת ובהאמסטרינג ככה שלא הרגשתי איתם כ"כ בריצה וגם המדריך אמר לי שזה טוב לרוץ יום אחרי אימון רגליים אם יש התכווציות אבל הוא קצת טמבל אז אני מעדיף להסתמך על תשובה מהפורום..

shahar-king 29-07-08 03:58

עקרונית את צריך לתת מנוחה לשרירים שעבדו!

ArschGesicht 29-07-08 05:22

אני אחרי אימוני רגליים הייתי עושה אירובי אז נראה לי שבסדר לרוץ אחרי אימון שלהם

The Sun 29-07-08 08:26

אין שום בעיה עם לרוץ יום לאחר אימון רגליים - אפילו רצוי, רק תשמור על קצב ריצה נמוך כדי שלא יתפס לך איזה שריר בריצה.
הריצה היא סוג של התאוששות אקטיבית - הגוף מפנה חומצות חלב בגלל הפעילות של השריר, נכון זה מאוד כואב לרוץ יום אחרי אימון רגליים אבל תראה איך ביום המחרת תרגיש הרבה יותר טוב מאשר לא היית רץ.

shahar-king 29-07-08 08:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 596818)
אין שום בעיה עם לרוץ יום לאחר אימון רגליים - אפילו רצוי, רק תשמור על קצב ריצה נמוך כדי שלא יתפס לך איזה שריר בריצה.
הריצה היא סוג של התאוששות אקטיבית - הגוף מפנה חומצות חלב בגלל הפעילות של השריר, נכון זה מאוד כואב לרוץ יום אחרי אימון רגליים אבל תראה איך ביום המחרת תרגיש הרבה יותר טוב מאשר לא היית רץ.

אתה היתכוונתה שרצוי להפעיל שרירי מסויים לאחר שעבד כדי לפנות חומצות חלב למשל אחרי אימון רגליים יום אחרי לעשות הליכה בעצימות נמוכה הוא היתכוון לעשות אימון ארובי אינטנסיבי במקרה כזה זה כן יפגע במנוחה של הרגליים

trx--->sus 29-07-08 09:51

ציטוט:

צודק ב100%

tal123 29-07-08 18:16

חח אם אתה יכול ללכת אחרי אימון רגליים מצבך טובxd

denous 29-07-08 18:35

ציטוט:

לפעמים אין ברירה :jockey:

The-One 29-07-08 19:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous (הודעה 597176)
לפעמים אין ברירה :jockey:

איזה חתימה :idea::idea:

shai224 30-07-08 14:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 596818)

מחזק מאוד את הדברים של האח פה , אישית גם אני עכשיו חזרתי לאימוני רגליים לאחר תקופה די ארוכה שהיו מוזנחות לצערי הרב מאוד , לומר את האמת? וואלה אני נותן בראש מבחינת עצימות אימון ואפשר להגיד ביום למחרת למרות שאני מרגיש כאילו איזה "בוב" כושי אנס אותי אבל בכל זאת יוצא לריצה ע"מ באמת לשחרר טיפה את התכווצות השרירים לאחר האימון ותאמין לי שזה יותר עוזר באמת מאשר שלא תבצע ריצה , ולא , זה ממש לא פוגע בשום אפקטיביות של אימון שנעשה לרגליים.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:47.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ