![]() |
BiG_BuG עזרתך נחוצה!
מה קורה? :)
אתה מכיר אולי איזו תוכנה שאפשר "להקליט" איתה וידאו מכל מיני אתרים? :) ואני לא מתכוון לאתרים מוכרים כמו יוטיוב וכאלה, :) אלא נגיד אם אני רוצה להוריד איזה וידאו מ Ynet... :) ניסיתי כמה תוכנות עד עכשיו ואף אחת לא עבדה לי, :) אודה לך מאוד אם תוכל לעזור! :) :) |
תוריד את התוכנה Orbit Downloader. יש בה אופציה שנקראת Orbit Grabber, אתה מפעיל את האופציה הזו ואז כל וידאו שנטען באינטרנט אקספלורר יופיע בתור קישור ב-Grabber, ואתה יכול להוריד אותו עם ה-Downloader.
|
וואלה?? כל קישור מכל אתר שהוא? כי ניסיתי 2 תוכנות כאלה דומות וזה לא הלך (הן הורידו רק מיוטיוב).
סבבה אני אנסה, תודה. :wiggle: |
חחח כמה סמיילים, תהיה בריא
|
ציטוט:
יש בו תוכנית CAPTURE שאתה מסמן לו בדיוק מה אתה רוצה שהוא יעשה לו CAPTURE . מעבר לזה התוכנה הזו מורידה הכל החל מכל הדף ועד לקישורים בודדים , קבצים , HTML הכל רק תבחר .. מומלץ בחום וקל לשימוש |
:):):):):)
|
Camtasia Studio 4
SnagIt 8 |
|
ציטוט:
תגידו התוכנות האלה שהבאתם יכולות גם לתפוס שידורים חיים באינטרנט? יש לכם ניסיון עם זה? מכירים אולי איזה אתר שמשדר ב- Live כל מיני דברים (לא משנה מה) שאני אוכל לנסות? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לסיקס פאק,יש מאגר :p |
גיל מה זה הדבר הזה..? אני צריך להקליט כמה דברים שמתעוללים בחדרי הקט.. זה שווה זהב !
|
ציטוט:
|
עידן כולם אוהבים אותך ואת הסמיילים שלך ::):):):)):):):
|
יש ! סוף סוף מישהו כותב את הכינוי שלי עם אותיות גדולות d:
בכל מקרה.. עזרתי כבר לא כל כך נחוצה.. אז לילה טוב :) |
ציטוט:
חח, שמע. תוריד את התוכנה כמסיטה הזאת, היא בנאגלית, לא צריך להיות חכם כדי להבין אותה.. אם אתה מסתבך, תגיד לי אני יגיד לך בדיוק מה לעשות :10: היתרון בא, שהיא לא מוריד מהאיכות של המצלמה :cool: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ