![]() |
omarion off season - וגם אחרי חיטוב
|
חח מה אתה סטלן ? חסרה שם לפחות עוד תקופת מאסה אחת
אתה רוצה להגיד לי שהוא עלה במסת שריר בזמן חיטוב ? ועוד בכזה הבדל ? בלושיט |
ציטוט:
כתוב איפשהו בנעוץ על זה פה.. ושזה אפשרי.. |
חח ניראה לי אתה טועה בתמונה הראשונה זה לפני שהוא התחיל להיתאמן ובשניה אחרי
|
מי זה בכלל?? מה ההתלהבות הגדולה מהחיטוב שלו?
|
ציטוט:
|
אין פה שום חיטוב ושום כלום יש פה פוטושופ ופוזה שונה
|
ציטוט:
לא יודע לפי דעתי חסרות תמונות של התקדמות וכו' .. אבל סה"כ נחמד . :) |
ווואלה פעם ראשונה אני שומע עליו ובכלל מה הקטע הוא עדיין דיי רגיל כזה
אם כבר זמר מצליח עם גוף בן סנונית זה LL COOL J http://datruhater.files.wordpress.co...cool-j-pix.jpg |
הוא הכי מכוער הכי מושפע והכי מגעיל בארץ
והוא סתם שמן אם לזה אתה קורא חיטוב אז יוקוזונה הוא מועמד מר ישראל החטוב של 2008 |
מה כל כך לא ברור?
זה זמר rnb שהיום מופיע סולו פעם היה בלהקת b2k הוא היה במאסה ולכן הוא עלה במשקל (כמו שראיתם במופע עם bow wow) היו הרבה דיבורים מה קרה לו ולמה הוא השמין, בראיונות הוא אמר שהוא עולה במאסה. התמונה המחוטבת שלו היא הכי עדכנית וזה אכן אחרי חיטוב. אם תראו תמונות שלו לפני העליה במאסה כשהוא היה חטוב מאוד הוא כן עלה במאסה בצורה יפה. סתם העלתי את מי שזה מעניין לראות "סלב" במאסה וחיטוב אני לא בטוח שהוא סיים חיטוב, הוא נראה בסדר גמור. לא כולם רוצים להיות קולמן ולהכניס חומרים לחיים שלהם. LL הודה בשימוש לפחות פעם אחת. אין לי בעיה עם חומרים וזה לא הדיון פה |
אחי הוא סתם מעפן
|
ציטוט:
אבל דווקא כמה אנשים חשבו שהשינוי שלו ממש טוב ביחס למצב ההתחלתי (לפני המאסה) הוא עוד אחד מהשורה בלי ספק לא יותר מזה. |
ציטוט:
|
חחח למי שמכיר אותו הוא היה הרבה יותר רזה לפני לכן השינוי אצלו משמעותי
|
ציטוט:
|
מה זה?
מי זה בכלל ?
למה פותחים עליו פוסט שלם ? ולמי איכפת שהוא היה רזה? הוא פה בפורום ? (שאלה צינית) מה זה גוף מטרה של קוקסינל ? |
שימות.
|
לא מבין תתגובות שלכם
יש פה פוסטים כל כך מטומטים מדי פעם תתפלאו מכירים אותו, והשינוי באמת מכובד ומעניין. אותי זה מעניין אם יש פה עוד אחד שזה עניין והוא ראה את זה מעולה. אם לא לא נורא לא חייבים לדבר כשאין מה להגיד ח'ברה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ