![]() |
חחחחחחח היפה והחנון חחחחחחחחחחחח
קלטתם איזה סתומה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
"על שם מי קרויה וושינגטון?" "על שם דנזל וושינגטון" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
חחחחחחחחחחח
בונא איזה רעיון גרוע לסדרה זה לא נתפס. שמים כוסיות שיהיה על מי להסתכל, חנונים שיהיה על מי לצחוק, ותוקעים אותם בוילה לראות מה קורה. אשכרה ניסוי בבני אדם. |
חחחחחחחח כמה אני הולך לצחוק מהתוכנית הזאת חחחחחחחחחחח
|
מבויים בטירוף מה קרה לך? נראה לך מישהו מתלבש כמו הראשון?
שימו לב כמה זומים וקלוזאפים על החזה שלהם חחח איזה רדוד. (שימו לב כמה הראשון דומה ל"שרוט" ששר כוסית) |
חח ברור שזה מבויים בדיוק כמו הריאליטי הקודם שלהם
|
אני שונאת שחיפים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחה |
ציטוט:
|
פשששששש מה עוד יעשו בשביל רייטינג ...
לי יש רעיון לתוכנית ... לקחת את הפלסטינאים שיושבים מחוץ לקו הירוק ולזרוק אותם לזירה עם נשק ולתת להם להלחם עד למוות :) עכשיו זו סדרת ריאליטי :) |
רואים שזה מבוים אחושילנג...
איזה נעלי בית ההוא דפק.... :):):):) והשמן עם המשחקי תפקידים עלאק מבוכים ודרקונים :):):):) אבל איזה פצצות הן... |
דווקא את הגרסה של חו"ל אהבתי.
כישלון בטח יהיה פה. |
אני חותך לעצמי את הזין אם השחר הזה הוא לא הסטנדאפיסט מביפ ומעובר כל גבול!!!!!!!
|
:):):):) שמו טייטלים
רשום: יואב אף פעם לא הייתה לו חברה |
אני מאוהב בדניאל.
קליעה למטרה הא? :o |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ,איזה נחמד האחרון
|
ציטוט:
חניך בקורס לאומנות הפיתוי. :shok1: |
י'סתומים זה פורמט אמריקאי בכלל, וזאת הולכת להיות אחת התוכניות הקרועותתתתתת
עריכה: חחחחחחחחחח מי שם בתגיות "ארבל צפרירי"? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אליאור אחד הפגמים האנושיים |
מה זאת התוכנית הזאת ואיפה אפשר לראות שידור חוזר?
|
יו זה מטורף!
ע'ז ו"השרוט" ממש דומים שימו לב |
חחחחחחחחחחחחחחחח יש איתו בלונדינית בחדר והוא מוציא לי דמקה סינית מההההההה יא אלוהים חחחחחחחחחחחחחח אני רק נקרע כאן אחת התוכניות חחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ