![]() |
האם זה יעיל?!
בתוכנית a
לשלב במנוחות של התרגיל עבודה על שריר אחר שריר מרוחק.. לדוגמא: לחיצת חזה 12*3 ובזמן המנוחה להכניס עבודה על האמות עם מוט מאחורי הגב... או סקוואט 12*3 כאילו יוצא מצב שבמקום לא לעשות כלום דקה עובדים על שריר אחר כתוצאה מכך זמן האימון מתקצר כי לכל תרגיל יש מין סופר סט שמשתלב בזמן המנוחה שלו (סופר סט עם שרירים נפרדים) קחו בחשבון שהאימון מתבצע בימים לא עוקבים שלוש פעמים בשבוע למשך חודש-חודשיים.. וכמובן שנכנס גם האירובי בסוף או\ו בתחילת האימון... .... |
חבר יקר , בוא נגיד ככה , יש סיבה לחצי דקה מנוחה בין סט לסט , זה לא סתם שם . לא הייתי ממליץ לך לעשות בנוסף אלא לנוח נטו ! הגוף צריך התאוששות!
|
ציטוט:
|
סופר סטים הם קשים מאוד ואפשר להוסיף אותם מידי פעם אבל בדרך קבע זה לא טוב,כי במנוחה אחרי תרגיל השריר צריך לנוח לסט הבא ואם תאמץ את הגוף השריר לא ינוח כמו שצריך....
|
חבר'ה זה לא סופר סט לאותו שיר ואפילו לא לאותו מפרק זאת עבודה על שרירים מרוחקים כך שהשריר עדיין מקבל את המנוחה שלו אני רוצה סיבה טובה למה זה לא כדאי בבקשה!
|
אבל הגוף בכללי לא נח זה לא קשור אם זה אותו שריר או לא, אתה צריך לתת מנוחה טוטלית לגוף בין סטים..
|
זה נקרא סופר סט, ואני יודע שארנולד שוורצנגר היה נוהג לעשות את אותו הדבר לעתים קרובות בזמנו...
זו רק עוד צורת עבודה, תמיד טוב לשלב מדי כמה שובועת כמה שינויים... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ