![]() |
700 מ"ג כולסטרול ביום - לא יותר מידי?
אני אוכל בין השאר 2 ביצים ביום, תמיד אמרתי בקטנה זה לא ביג דיל, עד שחישבתי את הכמות כולסטרול וזה נראה לי המון...
זה בסדר? |
כדאי לקצץ
|
ציטוט:
|
לא חובה לקצץ. אני אוכל 2 ביצים ביום (כול החלמון). עשיתי בדיקות דם לפני שבועיים ואני אפילו לא קרוב לגבול העליון.
כל עוד אתה מבצע פעילות גופנית, אוכל בריא ולא צורך שומנים מזיקים כמו טרנס, אין לך מה לדאוג. אם בכל זאת אתה רוצה להיות בטוח אז אתה יכול לעשות בדיקת דם בחינם דרך הקופ"ח. |
ציטוט:
אחי כל אחד והגוף שלואתה לא יכל לדעת איך הגוף שלו מתנהג אם כמו גדולה של כולסטרול ולא רק כדאי לקצץ מומלץ לקצץ ביצה אחת ביום זה מה שמומלץ |
אתה אוכל בשר אדום וכבדים??
כלסטרול זה לא רק מביצים... |
ציטוט:
2 ביצים, חזה עוף.. הרבה ש"ש, הרבה חלב.. אבל ביצים זה העיקר, רק מהביצים יש 550 מ"ג. |
אחי אני אוכל כמעט שלוש פעמים בשבוע חביתה מי 5-6 ביצים גודל בינוני-גדול.
על הזיין שלי הכול' הרע בגלל הפעילות הספורטיבית,השומן האיכותי אשר מאזנים את זה ,מנקים. ככה שזה לא כזה נוראה , ישנו איזון . |
ציטוט:
300-500 מ"ג ביום. |
ציטוט:
|
לדעתי תוסיף כמה ביצים ואני אמסור לך פרטים על מי לרשום צוואה :p
|
ציטוט:
תודה דוד ;) |
גם אצלי יוצא 700-900 אפילו והרוב מביצים.
אני אפילו לא יודע מה לעשות עם עצמי, בימים שנגמרים הביצים יוצא לי בכולסטרול 150-250. |
תוריד לביצה אחת. זה לא שיש משהו בביצים שאי אפשר להסתדר עם 1..
|
ציטוט:
מצד שני אולי אני ירד ל- 2 חלמונים ו- 3 חלבונים. |
אני כבר כל יום במשך שנה כמעט אוכל כל יום 3-4 ביצים (אם הצהוב) לפני שבוע עשיתי בדיקות דם והכול תקין הכולסטרול ממש נמוך ..
|
ציטוט:
וג'וקר, ביצה זה כמו 20 גרם נוספים של חזה עוף\הודו... |
פאניק, לא צריך לקצץ שום דבר, חבר שלי אכל שני ביצים ביום במשך שנה ביחד עם החלמון, והוא עלה בשנה ב 3 ס"מ בידיים, 10 ברגליים, 20 בגב, 15 קילו שמסת שריר נקיה, וכול זה בשנה כמו שאמרתי....
היה בחור טוב ז"ל .... |
ציטוט:
בקשר לכולסטרול... זה גם יכול להיות תלוי בגניטקה ( זה תורשתי): יש כאלו שיוכלו 3 ביום ולא תהיה להם בעיה של כולסטרול ויש כאלו שיאכלו 1 ביומיים ויהיה להם כולסטרול גבוהה ( אמא שלי לדוגמה ככה. כמובן שזה תלוי גם בגיל, ובבצוע פעילות אירובית). תמשיך ככה לאכול ביצה אחת ועוד חודש-חודשיים, תבדק ותראה מה מצבך. לבריאות:cool: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ