![]() |
איזה אוזניות אתם ממליצים לאימונים?
זה כבר משגע אותי, יש שלושה סוגים ואין לי מושג מה יותר נוח ואיכותי כביכול,
יש את הסוג שנכנס אל תוך האוזן, הבעיה שבאירובי הם תמיד נופלים מהאוזן, יש את הסוג הקלאסי שלובשים על הראש אבל הם גדולות מדי וזה משגע, ויש את הסוג שאני עכשיו חושב עליו שהוא בנוי בדיוק כמו ההאלה שעל הראש רק שהם מאחורי הראש, מה אתם ממליצים ובמה אתם שומעים את ההארדקור שלכם? בתודה;) |
ציטוט:
אתה יכול לקחת את אלה שהם ממש כמו אלה שנכנסות לאוזן רק באות עם קונסטרוקציה כזו שמתלבשת על האזון כאילו מאחורה... ואז אין מצב שזה נופל לך (אולי זה מה שדיברת שאמרת אוזניות שבאות מאחורה) בעיקרון... כשהאוזניות שלי עוברות דרך הגופיה ... ואני מתאמן , הן לא נופלות לי והידיים שלי לא נתקלות בהם... אני יכול להיות בתוך עולם ה fucking death metal.. ולא נופלות האוזניות לאורך כל האימון :) |
וואלה לא חשבתי על אלה, דווקא דיברתי על מה שאתה דיברת רק עם קשת כזו מאחורה.
קיצר מחר אני יגש לחנות ואני יבדוק את זה נראה לי אני יקח את הסוג שלך הם נשמעות לי אמינות, תודה גבר. |
ציטוט:
בכיף :) |
אוזנינות קטנות רק בתוך האוזן
תעביר את החוטים ש להאוזניות מתחת לחולצה ואין מצב שזה יפול |
תקנה אוזניות קשת סגורות,אם תקנה אוזניות in ear אטומות אתה תשמע בומים במהלך האירובי ואם תקנה אוזניות in ear פתוחות אתה תשמע את המוזיקה במכון במקום את המוזיקה מהנגן שלך.
המלצה שלי akg 414p http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=4769&perur=4 |
אורי מה נראלך עם דבר כזה הוא יילך להתאמן..
אחי אם אתה צריך עזרה וייעוץ כנס לאייסי או משו רק אל תקנה משו סיני זול וג'נרי!! |
ציטוט:
זה מה אמרתי הוא אמר שיקנה .. שלי זה של apple אייפוד .. שיקנה משהו סיני! |
ציטוט:
הצעה שלי יש את הסאנדיסק החדש עולה סביבות ה150 שקל לג'יגה זה יהיה מעולה נגן רק לאימונים ומן הסתם שמגיעות איתו גם אוזניות |
ציטוט:
הממשק נוח (במיוחד בטאץ'!) רק חבל שהאיכות לא משהו (במיוחד בטאץ'..) והסוללה מתכלה אחרי כמה זמן וצריך לשלוח ולהחליף לפותח הדיון, לך על ה'מתלבשות על האוזן' ואז זה לא ייפול |
ציטוט:
אחי ... יש לי ipod shuffle אין לו מסך אבל הוא כל כך קטן שאתה יכול לשים 4 כאלה בתוך קופסת סיגריות :) וזה לא סתם מותג... זה בן **** אחלה ווליום אחלה איכות והוא לא יהרס לי בשנייה ... כמו ה prosound שתוך 4 חודשים הולך .. או שהאוזניות שלו מתפרקות לך באוזן ... בדיוק לך על המתלבשות על האוזן כמו שאמרתי בהתחלה :) |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
אם הוא לא רוצה רשת ורוצה אוזניות in ear שילך על cx300 של סנהייזר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ולגבי הcx300 יש המון זיופים שלהם ושל הדגם המקביל שלהם הep630,אז מי שלא מבין כל כך יכול לקנות בקלות זיוף |
Koss PortaPro או Koss SportaPro.
אוזניות בין הטובות ביותר מסוגן (לפחות ה-PortaPro) ויש עליהן אחריות לכל החיים. יחסית נוחות, וניתן לכוון ל-3 מצבים של "אחיזה", בהתאם לפעילות שמבצעים עמן. http://images.forum-auto.com/mesimag...a%20pro_p1.jpg יקרות, אבל מתאימות לחובבי איכות :cool: |
ציטוט:
wtf ! אם זה אתה עושה כושר.... והראש שלך לא מתחמם עד לנקודה שבה אתה מת ? |
מהתקופה שהייתי מתאמן עם אוזניות - אני יכול להגיד שהן ממש לא מחממות את האוזן.
לא מדובר כאן על אוזניות סגורות... |
|
אתם יודעים שמזיעים באוזניות האלו נכון? אז תביאו לו משהו זול שיתפוס לו את האוזן וזהו
ואני באמת מסכים שאייפוד זה חרא איכות, אבל אני לא קניתי אייפוד רגיל קניתי את הטאץ' ואין מתחרה לממשק שלו בשוק אז מה אני אעשה.. התפשרתי על האיכות זה עדיין מיני-מחשב ואני ממש מרוצה מהמכשיר הזה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ