![]() |
Optimim Gold Standard 2.3 KG טעם תות, איך ?
שווה לקנות טעם תות ?
כי זה ידוע שאופטימום הכי תותחים בטעמים.. אז מה אומרים ? :) |
אופטימום הם לא התותחים בטעמים, אלה צ'מפיון.
לפי דעתי, לך על הקרם עוגיות, וואלה כי טעים.. או הבננה.. תות לא ממש טעים. |
...
זה הטעם הכי גרוע שטעמתי בחיים, לא ממליץ בשום פנים ואופן עם מים זה סיוט ועם חלב זה לא משהו.
יש לך מבחר של כ"כ הרבה טעמים והתות הוא הגרוע ביותר. למרות שאומרים על טעם ועל ריח, במקרה הזה אין תוקף למשפט. ממליץ בחום על טעם מילקשייק שוקולד. |
צ'מפיון סבבה.. ריח טוב והטעם גם טוב אבל התאכזבתי מהקרם עוגיות שלהם אש ..
ואיך הוניל של אופטימום ? |
ציטוט:
איכס, זה היה סיוט לשתות את זה. |
ציטוט:
וניל הבנתי שזה אחד הגרועים, כל אחד שניסה התאכזב. קרם עוגיות, או בננה של אופטימום.. אלה הכי טעמים. |
הבעיה שהבנתי שהצ'מפיון קרם עוגיות ממש טעים מכמה אנשים ואפילו המוכר בחנות אבל טעמתי והתאכזבתי..
אז אני לא בטוח לגבי אופטימום .. ומה עם השוקולד מילקשייק ? הוא לא מתוק מדי ? אה והמרשמלו יש .. טעמת ? |
...
וואי אני בהלם, לטעמי זה טעם ממש טוב, הוניל לא ממש מתוק התות מסריח, וזה היה הכי טוב.
|
ציטוט:
של צ'מפיון ? |
אופטימום.
פתחתי פוסט לפני כמה דק', תנסו לעזור לי בבקשה. |
ציטוט:
|
אז קרם עוגיות או מילקשייק שוקולד ..
ומה עם מרשמלו ? איך ? |
לא טעמתי, אבל נשמע לא משהו, קרם עוגיות אומרים הכי טוב, אני חושב שאם אתה אוהב שוקולד ומתוק, לא תתאכזב ממילקשייק שוקולד. עם החלב הוא כמו מילקשייק אמיתי, הייתי משלם בשבילו גם בתור סתם מילקשייק
|
טעם של כוס רקוב.
עוגיות או בננה ורק של אופטימום! וואלה, תקנה את הקרם עוגיות שלהם, אם לא טעים ?.. אני לוקח ממך את האבקה. |
חח אווקי ..
ובקשר למחיר מצאתי 330 עם משלוח חינם .. טוב מחיר כן ? |
כן מחיר טוב.
|
אחלה תודה ..
אפשר לנעול מנהלוס .. אם יש פה חח |
מחירי חלבון
ציטוט:
היי אחי, אנחנו בישראלבודי מתחייבים למחיר הזול ביותר. http://www.israelbody.com/showthread.php?t=18557 במידה ומצאת יותר זול צור איתנו קשר... שי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ