![]() |
אזורי אימון ו-ab
אהלן
אני מתאמן כשנתיים כרגע אני עובד בשיטת ab (בעבר עשיתי abc) כאשר: A - גב, כתפיים, יד אחורית b- חזה, יד קדמית, רגליים, בטן ואחרי זה יום מנוחה אני מחפש לגוון את האימון, אבל לשמור על שיטת ab איזה שילובים טובים של אזורי אימון בגוף אתם ממליצים לעשות בשיטת ab? |
A- גב, יד קדמית, רגלייים
b-חזה, יד אחורית, כתפיים ובטן בשניהם זאת התוכנית שהייתה לי עד לפני חודש והיום התוכנית שלי היא מה שאתה עושה. |
קודם כל אני ממליץ לך לעשות את החלוקה הבאה:
A - גב, כתפיים, יד קידמית b- חזה, יד אחורית, רגליים, בטן לפי דעתי אם אתה מחפש גיוונים קודם כל הייתי ממליץ לך להוסיף דרופ סטים, לחפש לדוגמא שריר שאתה חלש בו ולעבוד עליו בצורה של עבודת פירמידה כלומר: 4x 10 8 6 6 ולתת מקסימום מהיכולת שלך, כמובן שאפשר להוסיף סופר סטים וכו, אתה יכול להוסיף/ להחליף תרגילים לתוכנית וכו וכו דברים שיעשו תתוכנית שלך יותר מעניינת וכיפית |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תקרא את ההודעה של שייקה למרות שהייתי ממליץ לך גם לעלות לטווח של 12 חזרות.
ובטן אין צורך להכניס בשום אימון... כלומר לרשום. 3 פעמים בשבוע תעשה בטן וסיימת אין צורך להגזים עם השריר הזה. |
ציטוט:
למה צריך לאמן בטן 4פעמים בשבוע ועוד יומיים רצוף?! מספיק שתאמן אותה באחד מהאימונים |
זאת אחלה חלוקה פשוט תגוון התרגילים ומספר חזרות
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בקשר לחלוקה של הab החלוקה ההגיונית היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא: A-חזה יד אחורית כתפיים b-גב יד קידמית רגליים רק בחלוקה הזאת אין היתנגשויות ויש מנוחה מספקת לשרירים |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ