![]() |
אני מחפש לקנות משקולות יד מישהו מכיר איזה מבצע או חנות זולה?
אני הולך לקנות עכשיו איזה ספה עם 70 קילו
שמחולק ל- 2*15 2*10 2*5 4*2.5 ואני צריך לקנות משקולות יד רציתי לדעת אם יש משהו מומלץ. אני חושב גם לקנות מוט w. אשמח לעזרה תודה מראש. |
בטעות ניסיתי לערוך ואני לא מוצא איך למחוק סליחה
רציתי להוסיף באיזור המרכז |
אני גם מחפש מוט w וספת בנץ' יש לך מחירים?
|
ציטוט:
|
תחפשו "ביד 2" אל תקנו חדש עכשיו הברזל מאוד יקר במגה ספורט 10 שקל לקילו.
|
ציטוט:
חדש בחנות עולה 40-50 שקל. |
כמה הבנץ' שלך יכול להחזיק?
|
ספת בנץ',מוט w מוט אולימפי ופלטות יש לי עד 50 קילו אז נגיד בנוסף
עוד 50 קילו, כמה זה אמור לעלות? אני רוצה משהו איכותי גג עד 2000 שקל ובאזור באר שבע |
ציטוט:
תותר על מוט אולימפי קנה מוט רגיל מוט אולימפי:זה רק יותר מקום לפלטות ויותר משקל שוקל אבהל לא משהו רציני ואם ישלך פלטותשל משקלים גדולים ואתצה לא הולך להכין מפלטות של קילו 20 קילו אז תותר על זה חיסכון של 500שקל |
אם מישהו מוכר אני צריך:
מוט w משקלים גבוהים למוט w ואם מישהו מוכר את השתיים למעלה ויש לו גם ספה למכור, יבורך. מישהו? |
ציטוט:
2מוט קצר מוט ארוך גומי נימתח ספה ופלטות 55קילו |
ציטוט:
בכמה אתה מוכר את המוט w + פלטות + ספה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כמה שאתה מקצר זה יותר קשה מגיע לרמה טובה של עבודה |
ציטוט:
|
טוב עכשיו הבאתי את הספה שקניתי ממישהו
זאת הספה: http://www.yad2.co.il/Pic/200807/11/...0711120741.jpg היא עלתה לי 550 ש"ח עם 70 קילו כמו שפירטתי למעלה. היא יציבה רק עכשיו שחיברתי אותה בבית שמתי לב למתקן של הרגליים, כשאני שוכב לעשות תאומים אז זה אילו קצר ולא שאני גבוה. אם אני שם את הבירכיים מאחורי הספוגים אז אני דוחף עם התאומים ואם אני שם לפני כמו שאני מכיר ונראה לי שזה אמור להיות אז יש לי טווח מאוד קטן של תנועה. (מקווה שהבנתם אותי). חוץ מזה נראה לי שזה סבבה. דרך אגב לפי חישוב שעשיתי רק של המשקולות 70 קילו * 5 ש"ח שווה 450, זה אומר שאת הספה והמוט קניתי ב- 100 ש"ח. עכשיו אני רק צריך עוד 2 מוטות קצרים ואולי W ואז נראה אם אצתרך גם כמה משקולות. אשמח לתגובות ועצות תודה מראש. |
ציטוט:
הציוד חדש |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ