![]() |
זקוק לעצה בקניית קריאטין
אני מתכנן על קריאטין בזמן האחרון.. משו שיתן פוש עצבני לאימונים ולמסה.
עכשיו אני מתלבט בין הnoz ובין הנאנו וואפור. מה יותר אפקטיבי? ואיזה מהמוצרים יספיק לי ליותר זמן? |
הנענו וופר מוצר טוב, אבל תאמת, אני הייתי מרוצה ממנו אבל הוא ניגמר לי מהר והספקתי להשתמש בו, כי לא כל יום יש קרובי משפחה בחו"ל...
|
ראית הבדל במסה כשהישתמשת בנענו?
|
אם עוד לא היתנסתה בקריאטין אני ממליץ על מונו רגיל
אם בבכל זאת החלטתה ללכת על הדור החדש ממליץ מאוד וואסיב |
עוד לא היתנסתי בקריאטין.. אבל חשבתי שאם אני יקנה קריאטין כדאי ללכת על הפורמולות לא? שמעתי עליהן ביקורות מעולות.
|
אם אתה רוצה להתחיל ישר מפורמולה אז נאנו וואפור זה הדבר הכי חזק שיש היום בשוק , מוצר מעולה למרות שיהיו אנשים שיגידו לך שקראטין טהור נספג יותר טוב , בנוסף ל6 או יותר לא זוכר סוגי קראטין שנמצאים בנאנו כל השאר גם הוכח מחקרית כמועיל .
אתה יכול להתחיל מקראטין אקסטרים למשל , זה קראטין טהור בשילוב של סוכר ענבים וכמה חומצות אימנו , גם טעים. |
אם לא ניסית למה לבזבז כסף סתם אולי לא ישפיע עליך?
קנה קופסא של 300 גרם של מונו רגיל משהו טוב וזהו |
בתור אחד שניסה מונו רגיל בפעם הראשונה שלקח קריאטין אני אומר לך זה סתם בזבוז זמן ורוב הסיכויים שזה לא ישפיע עליך כמעט,לך ישר על הפורמולות או על קריאטין אקסטרים שגם הוא מצויין.
|
ציטוט:
נורא תלוי הבנתי שחלק מהאנשים אינם מגיבים לקריאטין וחלק אחר אומר שהוא מקבל פרץ אנרגיה מטורף ויכול להדחוק יותר ולהעמיס יותר משקל אחרי 5 יום העמסת קריאטין ... |
ציטוט:
|
עזוב אותך מהפורמולות האלו . חבל על הכסף .
לך על קריאטין מונו רגיל .. Abb , אופטימום , או צמפ'יון ... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ