![]() |
קוס או בורגס
עזבו תקציב וכל זה ... בגדול לפי האטרקציות והמקום מה אתם ממליצים ?
קוס שביוון ? או בורגס שבבולגריה? |
בבולגריה שמעתי יש גנבים בצורה מחרידה בגלל זה אנחנו לא נוסעים לשם
|
אני סגרתי ב22 בבורגס
|
לעזאזל חשבתי שאת עילג וכתבת "כוס" עם "ק" ובורקס עם "ג".
:):):):) xdd |
ציטוט:
|
קוס היה אדיר ביותר הייתי שם לפני חמש-שש שנים והיה שווה כל פרוטה (וזה גם היה זול, אז בכלל זה לא עלה הרבה פרוטות).
|
קוס אחי
|
ציטוט:
:) הייתי בוחר בבולגריה אחי |
כבר לפני חמש שנים היינו שם עם חבר'ה... אממ.. שמחים , משיכון ד' בב"ש, ששמו מזרחית בפול וליום כל היום במלון. והיה מפוצץ בישראלים!!! וכבר אז לא היתה חיבה מיוחדת אלינו... היוקר זה באמת משהו שיכול להשפיע, אבל האווירה שם היא כל כך שמחה , החופים נחמדים, המועדונים... וארגס זה סיפור אחר לגמרי והאטרקציות שם זה קזינואים וזונות זולות , משהו כמו וגאס לעניים, כשקוס זה איביזה לעניים :)
|
ציטוט:
קוס התלכלך ועכשיו גם ביורו ויקר רצח! שזה היה דרכמות אז ניחה ... הכל היה זול וסבבה עכשיו הכל אירופה מבחינת עלויות אבל לא משתווה בכלל לאירופה מבחינת אטרקציות :) סבבה מה שבא לך חופים וערסים ישראלים ? או זונות ואווירה של ווגאס :) the choice is in your hands! :) סתם פשוט שאני הייתי בקוס לא היו כל כך הרבה ישראלים ולא היו כלכך הרבה ערסים היום , זה הכל מוצף עד אפס מקום ... ושונאים אותנו ממש ממש :) |
ציטוט:
אמרו לי דווקא קוס זה בעיקר פאבים וברים. אם כבר אז נאפה זה איביזה לעניים. |
ציטוט:
מועדונים ורחובות עמוסים של בארים ופאבים ואווירה שמחה ברחוב כל זה עם חופים נהדרים במהלך כל היום... יותר אהבתי את האווירה בקוס אבל מבחינת ה"קסם התיירותי" אותו סיפור |
::
ציטוט:
ואני חודש הבא בבורגאס.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ