![]() |
סקאזי מת?
מה שמעתי הוא לקח מנת יתר ומת?
|
איזה קטע גם היום חבר שלי אמר לי ולא האמנתי לו
|
אחי זה חארטה רצח גם אני שמעתי על זה אבל זה כמו שהיה עם שון פול וכל אלה..
חארטה מאה אחוז |
זה היה שמועה שאיזה אידיוט הפיץ, בכל מקרה הוא חי והוא הופיע היום ברמת גן
|
מה זה משנה גם ככה המוזיקה שלו היא בושה לאנושות
|
מה קשור סקאזי מת נו חבר'ה תעשו טובה קפצו לישון
|
ציטוט:
או קם צדיק בסדום ... המוזיקה שלו היא מחלה שמעכלת כל חלקה טובה בטראנס והפכה את הטראנס למן סצינה מטומטמת. פעם הטראנס היה טהור בימי ה goa vibes 1 goa vibes 2 MFG GMS california sunshine הקיצר בימי הגואה! :) |
ציטוט:
הייתה תקופה שהייתי חורש על mfg ו-gms.. אני עוד מעט יעלה כאן הופעה של gms עם אחלה של טראק! |
סקאזי אולי היום יוצר חרא מהסוג המסריח ביותר, אבל כבודו במקומו מונח.
אל תשכחו לו את האלבומים של zoo שהיו מטורפים. |
|
ציטוט:
|
גואה לא סגנון משהו של מוזיקה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
סקאזי זה פיתוח מטומטם שנקרא פול-און, שהרס את כל תרבות הטראנס, והפך אותה למן סצינה שכל ילד מפגר אומר אני רוצה להיות בסצינת בטראנס... מוזיקה שיושבת על אקסטות וערסים.... לסקאזי מעולם לא היו שום יציאות טובות ... וכל האמנים מסוגו שבאו אחריו עם השטות הזו שהיא בושה בכלל לקרוא לה טראנס או ז'אנר של טראנס... פול-און זה לא מוזיקה זה זבל.... |
ציטוט:
xtc ו i wish "סקאזי (אשר סוויסה) נפטר ביום ראשון ה13 ליולי 2008 מהתקף לב שנגרם כתוצאה ממנת יתר שלקח לפני הופעה" חברה מישהו יכול להגיד מה קורה כאן בדיוק ? |
ציטוט:
לא יודע אבל הטעם שלכם על הפנים, הגואה והטראנס המקורי זה על הפנים, חפירות חושרמוטה, משעמם. סקאזי חידש ושיפר את זה בגדולללל, אבל ממש בגדול, לא סתם הוא אחד הDJים הטובים בעולם... תהיו בריאים. |
איפה קראת את זה?
ציטוט:
|
ציטוט:
ואתה צודק בקשר לגואה, אחרי הרבה זמן שלא שמעתי טרנס מצאתי על המחשב שלי את ה-VOL 20, שני דיסקים של שעתיים וחצי מדהימות. |
ציטוט:
שורה אחרונה |
:)
ציטוט:
חברים לא מופיע שם מה שאמרתם :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ