![]() |
מה האחוז שומן שלי? + שאלה
מה האחוז שומן שלי בערך?? ועד סוף החופש יש סיכוי שאני יצליח לעשות ריבועים (אני בחיטוב ואני עושה 4 פעמים בשבוע תרגילים לבטן)
גובה 1.63, משקל 52 קילו תמונות: http://www.zix.co.il/images/z-14781332.JPG http://www.zix.co.il/images/z-350371.JPG סליחה על הגודל.. |
אתה בטוח בקשר לנתונים?
|
כן למה אני נראה שמן?? חח תגיד לי אני לא יעלב חח
דרך אגב אני בן 14 אם זה משנה משו.. |
אתה ילד
|
ציטוט:
|
איך יהיו לך ריבועים אם אתה בחיטוב + אין לך מאסה
אתה לא נראה לי על אחוז נמוך |
מה קשור שאין לו מאסה לזה שיהיה לו ריבועים
תעסוק הרבה בפעילויות אירובי ריצה וכדומה עם זאת תאכל נכון ואני בטוח שתצליח במה שאתה רוצה |
זה מה שאני עושה.. לפני חודשיים שקלתי 56 אני ירדתי במשקל התחלתי תזונה נכונה ועכשיו אני רץ פעמיים בשבוע
|
15 אחוז שומן.. באיזור.
|
איזה 15 , 9 - 12 ..
|
לא אם הוא היה 9-10 היו רואים כבר קוביות פחות או יותר יש לו באזור 13-15 אני מאמין
|
מה פתאוםםם הוא איזה 11-12
|
טוב נו בוא נילך מכות על זה...נו באמת מה אנחנו מתווכחים פה ילד כך את עצמך תבוא למדריך במכון שלך ותבקש שימדוד לך את אחוז השומן ותיפתור את הבעיה
|
טוב תודה ובקשר לשאלה השניה יש סיכוי שיהיו לי קוביות עד סוף הקיץ אני עושה 3-4 פעמים בשבוע תרגילי בטן +תזונה נכונה (אני בחיטוב ואני בירידה ירדתי 4 קילו בחודשיים)
|
וואלה באמת שקשה ואפילו מעצבן אותי לראות את הפוסטים המטופשים הללו! וואלה ילד מה העניין? לך באמת לחדר כושר לאיזה מדריך ותגיד לו שימדוד לך אחוזי שומן? ומה בדיוק יעזור לך אם נשער כמה אחוזי שומן אתה? ומה השאלה הזאת אם עד סוף החופש יהיו לך ריבועים? וואלה מה נראה לך שאנשים יגידו לך כן? וואלה יש פה תלות בהמון דברים כמו תפריט שאתה אוכל , כמה זמן כל אימון אירובי וכו'...
בקיצור מה שאני בא להגיד זה שפעם הבאה תביא תפריט תציין איזה פעילות אירובית אתה עושה וכמה זמן ואף אחד לא יכול לחתום לך פה על "ריבועים" כי בסופו של דבר הכל תלוי אך ורק בך כי זה הגוף שלך ואתה בוחר מה לעשות איתו אז... |
איזה מצחיקים אתם..
אין לו כרס אפילו,אז מה קשור קוביות פשוט אין לו מסה הוא 10% ויודעים מה? זה בהגזמה.. |
ציטוט:
זה מזכיר לי חברים , שאומרים לחבר שלי שהוא איזה 2 % שומן חחח ובולטות לו 4 קוביות , שזה רק בגלל שהוא רזה . אבל מה שהם לא יודעים שהוא כל היום חורש בערב על כפיפות בטן . עם כמה אחוז שומן שאתה רוצה , אם לא מפותחים אצלך שם השרירים , למה שיראו אותם ? =\ ( יכול להיות שאני טועה ? ) |
ציטוט:
אני זוכר כשהתחלתי ובחיטוב הגעתי ל-10-12% לא היו לי קוביות בכלל |
ציטוט:
|
אבל נגיד והבנאדם בחיים לא אימן תבטן ( בלי התחמקויות , מבחינה של כושר ואימון ספציפי )
אז עדיין אמורים להיות קוביות ? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ