![]() |
המצלה לפורום
ציטוט:
כול הגדולים עם גוף אסטתי באמת .שתעשו בנעוץ בפורום אימוינם משהו כול פעם תצלמו אותכם עובדים על חלק בגוף .כמו שסיקס פאק עלה חזה זה מענין לריאות איך אתה עושים |
רעיון נחמד
|
רעיון מצויין...
|
:ok::ok:
|
אהבתי
יכול לרוצ יפה |
זה ישפר לאנשים תצורת עבודה שלהם
ואלה יש מלא אנשין שבטוחים שעובדים טוב.. נגיד סיקס פאק אני אפעם לא ההיתי עושה תהצלבה הזו בסוף עם הדאמבלים |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה לא ההיתה רוצה עכשיו ללכת לאימון רגלים של ארבל וליראות? |
לא נראה לי שזה ישנה משהו(עם כל הכבוד לארבל ולסיקס פאק שאני אוהב אותם מאוד)אבל יש מספיק סרטונים באינטרנט שמסבירים היטב איך עובדים בכל תרגיל .
בקיצור לא רלוונטי לדעתי! |
קודם כל ארבל העלה כל מיני דברים ליוטיוב... מפחיד כמה שהוא חזק
דבר שני באמת יכול להיות רעיון טוב דבר שלישי שאף מתחיל לא יקח רעיונות , זה עדיין אינדבדואלי ובהתאם להתקדמות - זה שמישהו יותר מנוסה עובד יותר מלוכלך, או עם תנועה יותר מהירה או לא יודע מה... זה לא אומר שגם מישהו שמתאמן שנה שנתיים יכול. |
ציטוט:
ותביא תאתר של ארבל ביוטיוב |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא העלתי ליו טיוב ,העלתי לפייסבוק שלי
ועם כל הרצון לקבל פירגון מחבר'ה בפורום ,אני יעלה לפה סרטוני אימונים רק כשאני יהיה מרוצה כלומר כשאני יעשה rm1 של 200 זה יעלה בפורום :):):):) עד אז לא נראה פה שום דבר :) |
ציטוט:
אין באמת טווחי זמן לקבוע את זה , אבל מאנשים שרציניים והיו רציניים מהיום הראשון אפשר הרבה פעמים לשמוע עדויות על כך שהתאמנו גם 5 או 10 שנים ועדיין לא למדו את הגוף שלהם עד הסוף. אני מתאמן שש שנים ואני בטוח שיש לי עוד המון ללמוד בשביל לדעת איך לבצע את הדברים נכון (לא שאני משווה את עצמי לאותם האנשים, סה"כ היו לי הפסקות וכו'). |
אנשים עדין חושבים שאם מישהו גדול זה בהכרח אומר שהוא עובד נכון?
אין שום קשר בין גדול לאיך בן אדם מתאמן, מה שכן צריך למדוד זה את קצב ההתקדמות. יכול להיות בן אדם ענק אבל הוא כבר 3 שנים לא מתחזק ולא גדל, אבל ילדים רואים אותו עושה סופר דרופ סט עם דאמבלים בצורת קישוא בשיפוע של 24.2323 מעלות. מה שבהכרח תקף לכל הבודיבילדרים בסרטונים לא תקף בכלל לילד בן 14, ולפני שהילדים האלה קופצים לתוכניות של ABCEFGHIJKLMNOPQRSTUVXZ, שיבינו בכלל איך בונים תוכנית למה וכמה. הדבר שלי הכי עזר להבין זה בספר practical prorgarmming, יש אותו באשכול של הספרייה. מומלץ לקרוא. |
ציטוט:
|
ציטוט:
יאא תיהיה חבר שלי בפייסבוקק ואז כולם יראו שיש לי חבר חסון וגדול וחזק!! חחחחחחחחח:wub: |
ציטוט:
ד''א ארבל-אתה יכול לתת לי את הפרופיל שלך בפורום הקודם הזה? תפוז נראה לי..,או שהוא נחשב מתחרה? |
ציטוט:
קח בינתיים סרט מתקופת מאסה..מלפני כמה חודשים טובים. http://www.youtube.com/watch?v=sORyhrGLz7Y :sbb4: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ