![]() |
בחיטוב זו הזדמנות טובה לעבוד יותר חזק על כח ?
כלומר חזרות של 1-6 ?
אם לא אז מה מומלץ ? (דרופסט ? חזרות איטיות עם משקל כבד? כח מתפרץ?) |
אתה מתבלבל.
במסה עליך לעבוד בטווח חזרות נמוך יותר על משקל גבוהה כי מתבצע תהליך ההיפוטרמיה בחיטוב תהליך זה אינו מתבצע מיכוון שאתה במאזן קלורי שלילי ולכן אם כבר עליך לשפר את הסיבולת של השריר כי לפתח אותו לא תוכל אז למה לשרוף את הזמן פשוט תפתח את הסיבולת של אותו שריר :). כתבתי את זה במונחים רגילים כמה שיותר כדי שתבין. |
ציטוט:
ואיך קישרת את זה לתהליך לא כל כך הבנתי,נראה לי התכוונת להיפורטרופיה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
של סיבולת ולישמור על מסת שריר ברמה סבירה~טובה. זה יותר תלוי בכמות האירובי+המאזן קלוריות שלך מאשר גירויים. *יש גם סיכון בלעבוד עם משקלים גבוהים בחיטוב.. |
לא צריך לשנות יותר מידי ממאסה לחיטוב חוץ ממספר סטים נמוך יותר ולשאוף לשמור כמה שיותר על המשקלים זאת האינדיקציה הכי טובה ללאבד כמה שפחות שריר
|
הכוונה שלי היא שמיכוון שזו תקופה שגם ככה לא גדלים בה,
אז האם זו הזדמנות לעבוד על טווח חזרות יותר נמוך כדי להשתפר בכח ? |
ציטוט:
|
לא גם הכוח יורד בדרך כלל!
צריך להיתמקד בלתת תדירות גירוי גבוהה כדי לשמר כמה שיותר |
ציטוט:
מאחר והגוף נמצא במאזן קלורי שלילי עלינו לדאוג לכך שהגוף "ירצה" לשמור על מסת השריר הקיימת ולצורך כך עליך לגרום לגירוי מקסימלי של השריר. הדרך לכך היא באמצעות משקלים ולא יעזור אחרת. כמובן שאפשר לעבוד בטווחי סיבולת אך כאן נשאלת השאלה כיצד תרצה להראות בסיום החיטוב? |
ציטוט:
הנחת היסוד היא שהמתאמן אכן יודע להתאמן בצורה נכונה או לצורך העניין עם השגחה או ליווי צמוד. |
ציטוט:
שיניתי קצת את המילה בהודעה הראשונה שלי בטעות,בגלל בכתיבה המהירה. |
היפוטרפיה***
|
ציטוט:
|
מה אתה מגדיר כוח? Rm1 יותר גדול? או היכולת לעשות כמה שיותר חזרות?
לא מומלץ לעבוד בחיטוב מעבר לשימור הכוח\מסה מכיוון שיכולת ההתאוששות של הגוף נמוכות וקשה מאד להשיג שיפור משמעותי בנוסף לסכנה של אימון יתר. |
למיטב הבנתי לא מומלץ לרדת מתחת ל4 חזרות בחיטוב כי הגוף פגיע יותר בגלל תהליך החיטוב, תעבוד בטווח חזרות רגיל של 6-12 חזרות על פי שיקולך.
|
ציטוט:
כמובן שאם אתה אוכל "סוכריות" לא צריכה להיות בעיה. |
ציטוט:
ברור שתרד קצת במשקלים - זוהי לא כוונתי. תעשה לצורך העניין בסט האחרון שלך 4 חזרות עם המשקל המקסימלי שאתה יכול, כמובן בלי להשתגע ולהפצע. מקווה שהבנת אותי, |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ