![]() |
תיאוריה .
מאיזה גיל אפשר לגשת ?
לכמה זמן זה תקף ? -הבנתי מפורום אחר (אבל של ילדים קטנים , בגלל זה אני לא תופס את זה כפרמטר שאפשר מגיל 16.5 והתיאוריה מחזיקה שנתיים . היו כאלה שאמרו שם גם באפשר ממתי שיש לך תעודת זהות והיא מחזיקה חצי שנה) - מישהו יכול לעשות לי סדר? אני מדבר על רשיון b - לרכב . יש לי תעודת זהות אבל אני מתחת לגיל 16 . |
ציטוט:
הם אמרו לך נכון,מותר לגשת לתאוריה מגיל 16.5 והיא אכן תקפה לשנתיים.אבל עכשיו הבנתי שהכל שונה שם אז אולי משהו השתנה,כל אופן זה תמיד היה כמו שהם אמרו לך. |
מישהו יכול לארגן לפה תדיסק של התיאוריה שמלמש אותך ויש מבחנים והוכל..
|
ציטוט:
אז אתה אומר שבגיל 15.5-16 אם יש לי ת.ז אני בכל זאת לא יכול לגשת ? הרי היא גם ככה תקפה לשנתיים אני מעדיף לסיים עם זה מהר ושרק המעשי יהיה לי על הראש |
ציטוט:
לא נורא בנתיים תעשה דברים אחרים,וכאשר תתקרב לגיל הזה פשוט תיגש,אין לך לחץ כי את הרשיון עצמו,ולגשת לטסט אתה תוכל רק ב 17,סתומרת גם אם תעשה את התאוריה בגיל 16.7 זה עדיין בסדר לחלוטין. |
נו ביררת את העיניין?
|
נערך.
|
|
ציטוט:
יש המון היגיון |
ציטוט:
תמרורים אני יודע ואני אחזור עליהם שוב איזה פעם פעמיים. אבל מה שכן מחר אני הולך להרביץ מרתון של כמה שעות על חוקי התנועה בעיקר וגם קצת נהיגה ברכב.. שמע 95% נכשלים זה לא בא ברגל, ולי אין זמן להכשל .. אני צריך לעבור ת'חרא הזה לגשת לטסט ולטוס כבר לארה"ב :sweatdrop: |
תמרורים וחוקים זה הרוב
חוקים זה נושא ארוך מאוד נהיגה ומבנה הרכב זה יחסית ממש פשוט בכל מקרה לדעתי אתה צריך לחרוש כבר מעכשיו, חוקים זה נושא ארוך מאוד וקשה לזכור הכל בלי הרבה תרגול שלו |
כבר למדתי איזה 30 עמודים מהחוקים אבל יש 290 :eek:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני אישית כבר סיימתית חומר ורק מתרגל ותדע שאם אתה לא מרגיש ממש מוכן אין סיבה לגשת, תתחיל ללמוד נהיגה לפני |
ציטוט:
מספיק, באתר למד. בסדר כל עמוד שם הוא קצר ככה שאם אתה מכניס את ה-290 עמודים שם לספר רגיל קיבלת לא יותר מ-80 עמודים לדעתי.. |
נו שיעור 21 אז את רוב החוקים את התמרורים והנסיעה ברכב אתה אמור לדעת
גם את רוב מבנה הרכב אתה יודע כבר בטח |
גם אני מתכוון לגשת ביום שלישי או משהו כזה,מספיק ללמוד מהספר אתם אומרים?
התחלתי ללמוד היום אני בעקיפות האמת חומר די חופר זה נראה כאילו הם חוזרים על דברים כמה פעמים |
ציטוט:
|
ציטוט:
החומר השתנה |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ