ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   דחיית צו ראשון (https://israelbody.com/showthread.php?t=36432)

blinki 11-06-08 12:07

דחיית צו ראשון

התקבלתי לעבודה ממש טובה אבל הבעיה היא שהם רוצים שאני אתחיל באותו יום שיש לי צו ראשון,אז חשבתי לדחות את הצו ראשו,ן איך אני עושה את זה בדיוק? ולמתי הם בערך ידחו לי? כי אני לא רוצה באיזה אמצע אוקטובר או משהו
תודה מראש

Dino Psaras 11-06-08 12:10

פשוט מאוד אל תתייצב ותקבל צו ראשון לתאריך אחר :d

goldBEN 11-06-08 12:22

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
אל תגיע...
הם ישלחו לך מיליוני צווים ראשונים...

sagi10 11-06-08 12:23

או שפשוט תתקשר אליהם ותדחה אותו כמו שאני עשיתי ....

לא מבין מה הסיפור שלכם ללכת עם הראש בקיר ולעשות לצבא חיים קשים...

goldBEN 11-06-08 12:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sagi10
או שפשוט תתקשר אליהם ותדחה אותו כמו שאני עשיתי ....

לא מבין מה הסיפור שלכם ללכת עם הראש בקיר ולעשות לצבא חיים קשים...

טוב, אחי.

Gootche 11-06-08 12:26

אם אתה סתם מבריז להם אז הם ישר מסתכלים עלייך בעין לא טובה, וזה יכול להרוס אם תרוצה להגיע ליחידות טובות.

תודיע להם פשוט...

blinki 11-06-08 12:33

יש למישהו את הטלפון של לשכת הגיוס?(תל השומר)

לוזון 11-06-08 12:40

אתה לא צריך את הטלפון גם הם יעשו לך
סיפור מיזה פשוט אל תלך והם ישלחו שוב אל תדאג להם..

Danielllo 11-06-08 12:48

חחח אחי הברזתי מ8 צווים כבר וכל פעם שאני מבריז אחרי יומיים עוד מכתב לתאריך אחר ואחרי 3 הברזות הם מתקשרים אליי ושואלים למה לא יכלתי כל פעם אני ממציא להם תירוץ הצו האחרון מספר 8 שהברזתי ממנו לפני שבוע לא קיבלתי מכתב ולא טלפון כנראה הם שולחים ניידת... כי הם אמרו לי אם תבריז נשלח ניידת.. אמרתי להם "תשלחו טרמפ לבאר שבע חינם"

Arnav_Kipod 11-06-08 14:01

אתה יכול לדחות את הצו הראשון.
כל מה שאתה צריך לעשות זה להתקשר ללשכת הגיוס ולעדכן אותם שאתה לא יכול להתייצב.
הם יתנו לך תאריך אחר לצו הראשון,לרוב זה לאחר כמה ימים(זאת אומרת,דחית יום רביעי,יגידו לך להתייצב יום ראשון).
אתה יכול לדחות עד 3 פעמים,לאחר מכן עם מתחילים לשלוח מכתב בצבע אדום,ומזהירים אותך כי הם יבואו לקחת אותך.

Dino Psaras 11-06-08 14:26

סתם חרטא המכתבים האדומים האלה עם האזהרות. שלחו לי 5..

gilsXM 11-06-08 15:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Arnav_Kipod
אתה יכול לדחות את הצו הראשון.
כל מה שאתה צריך לעשות זה להתקשר ללשכת הגיוס ולעדכן אותם שאתה לא יכול להתייצב.
הם יתנו לך תאריך אחר לצו הראשון,לרוב זה לאחר כמה ימים(זאת אומרת,דחית יום רביעי,יגידו לך להתייצב יום ראשון).
אתה יכול לדחות עד 3 פעמים,לאחר מכן עם מתחילים לשלוח מכתב בצבע אדום,ומזהירים אותך כי הם יבואו לקחת אותך.

הצבא הזה "חוטף" חיילים כמו מטורף, אבל לדאוג לחטופים האמיתיים הוא לא דואג....

blinki 11-06-08 16:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gilsXM
הצבא הזה "חוטף" חיילים כמו מטורף, אבל לדאוג לחטופים האמיתיים הוא לא דואג....

מה הקשר? לפעמים גם אם יש לך הגיג שנון משהו עדיף לשמור אותו לעצמך כי צה"ל לא אחראי על המו"מ עם החוטפים,זאת תפקידה של הממשלה אם כבר

gman 11-06-08 16:13

חחח אל תדאג אחי צוים זה שכונה, אתה יכול לא לבוא פשוט ישלחו לך עוד מכתב מתישהו.

yaniv2k 11-06-08 20:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo
חחח אחי הברזתי מ8 צווים כבר וכל פעם שאני מבריז אחרי יומיים עוד מכתב לתאריך אחר ואחרי 3 הברזות הם מתקשרים אליי ושואלים למה לא יכלתי כל פעם אני ממציא להם תירוץ הצו האחרון מספר 8 שהברזתי ממנו לפני שבוע לא קיבלתי מכתב ולא טלפון כנראה הם שולחים ניידת... כי הם אמרו לי אם תבריז נשלח ניידת.. אמרתי להם "תשלחו טרמפ לבאר שבע חינם"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה מספר לי
שלחו לי כבר איזה 10 צווים כל פעם מזיינים ת'שכל ואחרי שאני לא בא מתקשרים אליי אתמול התקשרו אליי מלשכת גיוס בזמן שחירבנתי איזה צחוקים היה אבא שלי ענה להם :):):):) יצורים מהתחת לפני חודשיים היא מתקשרת אלי עושה לי "אם לא תגיע מחר בבוקר תוך כמה ימים נוציא נגדך צו מעצר" סתם יצורים בתחת חרטטנים לפני גיל 18 הם לא יכולים לעשות לך כלום למה אתה קטין בל"ג בעומר שמתי במדורה תצווי גיוס בכיף שלי
אין אין אחי נרשמתי לפורום רק בשביל ההודעה הזאת ראיתי תנושא הזה נדלקתיי

gilsXM 11-06-08 20:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blinki
מה הקשר? לפעמים גם אם יש לך הגיג שנון משהו עדיף לשמור אותו לעצמך כי צה"ל לא אחראי על המו"מ עם החוטפים,זאת תפקידה של הממשלה אם כבר

כע אבל זה לא נראלי הגיוני שיש לנו חיילים מאחורי קווי האויב כבר שנתיים....
ומה המו"מ לשחרר מחבלים עם דם על הידיים, שירצחו עוד אנשים ?

KillerBiceP 11-06-08 21:02

מה אתם שמחים שאתם מבריזים מצוים..
אמן שידרוס אותכם היום הקידמית של מקל לואיס יגייז

מספיק 11-06-08 22:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yaniv2k
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה מספר לי
שלחו לי כבר איזה 10 צווים כל פעם מזיינים ת'שכל ואחרי שאני לא בא מתקשרים אליי אתמול התקשרו אליי מלשכת גיוס בזמן שחירבנתי איזה צחוקים היה אבא שלי ענה להם :):):):) יצורים מהתחת לפני חודשיים היא מתקשרת אלי עושה לי "אם לא תגיע מחר בבוקר תוך כמה ימים נוציא נגדך צו מעצר" סתם יצורים בתחת חרטטנים לפני גיל 18 הם לא יכולים לעשות לך כלום למה אתה קטין בל"ג בעומר שמתי במדורה תצווי גיוס בכיף שלי
אין אין אחי נרשמתי לפורום רק בשביל ההודעה הזאת ראיתי תנושא הזה נדלקתיי

מזה עוזר אבל?אתה תעשה להם דווקא שתגיע לגיוס הם ישלחו אותך למקום הכי מעפן כי לא באת בזמן

yaniv2k 11-06-08 23:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי KillerBiceP
מה אתם שמחים שאתם מבריזים מצוים..
אמן שידרוס אותכם היום הקידמית של מקל לואיס יגייז

וואלה לפחות אני שמח אבל לא עליז כמוך.......יאללה תן גז מצעד הגאווה עומד להתחיל

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מספיק
מזה עוזר אבל?אתה תעשה להם דווקא שתגיע לגיוס הם ישלחו אותך למקום הכי מעפן כי לא באת בזמן

מי אמר שאני יגיע?
וחוץ מזה יש לי חבר שלא הלך לצווי גיוס איזה שנה עשה להם תמוות וואלה לא עשו לו כלום עכשיו לפני איזה חודש הלך לצו(מרצונו החופשי) וואלה פרופיל 97 עומד להתגייס ליחידה מובחרת אז אל תזיין תשכל

Danielllo 11-06-08 23:32

מספיק לזיין ת'שכל כל מי שלא מבין הצבא הזה זה חרא של דבר הלכתי לצו ראשון והיה לי עוד צו הלכתי אליו עד באר שבע נסעתי כמו בן :):):):) 3 שעות אני מגיע ההיא לוקחת לי ת'תעודת זהות עושה לי אתה יכול ללכת אני הולך אני מקבל אחרי יומיים מכתב לבוא לצו אם מסמכים רפואיים יאללה שילכו להזדיין מה אני סמרטוט מבזבז יום שלם על הבני זונות האלה.. מאז התחלתי להבריז כי פשוט לא היה לי כוח לשרוף עוד יום... וזה ההברזה ה9 שלי כבררר אני מעל 18 הם שלחו לי 4 צווים אדומים סתם זיון שכל אחד גדול

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:33.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ