![]() |
שאלה בנוגע לאלכוהול..
יום חמישי שעבר יצאתי לעיר עם חברים ושתינו.. אני ב'כ לא שותה..האיתי שיכור והקאתי (איזה הומו!)
קיצר כל השבוע אני מרגיש שיש לי כאבי בטן, אני לא יכל לאכול (רק דברים קטנים) פעילות המיים שלי נהייתה גבוהה מאוד אפילו שאני ביכלל לא אכול הרבה (כמה ארוחות קטנות ביום...) מה אתם מציעים לי לעשות? הורדתי כבר 5 קילו ואני כבר כחה בחיטוב שזה מבאס אותי ניהייתי שחיף:shok1: אולי אפילו להתייעץ עם רופא? |
ני שותה כול שבוע וכמות ואין שום דבר אז אין קשר
אולי זה משהו אחר וגם בגלל זה הקאתה תיבדוק אצל רופא מה ישלך |
מה אתה משווה אותי עלייך ...
אני אומר לך שאולי לא שתיתי איזה שנה.. ועוד משהו,כל השבוע האיתיי במסיבות ושתיתי יותר מידיי עכשיו אני מרגיש כאילו יש לי פצע בקיבע(לא יודע איך לרשום:) |
אם אתה חושב שיש לך אולקוס מסוף שבוע אחד ששתית... אתה טועה.
יש לך קלקול קיבה, זה קורה. חכה עד שבוע הבא ותראה איך הכל משתפר. |
בגלל זה שתיה לא הולכת טוב עם פיתוח גוף.. =\
בטח קיבלת קלקול קיבה ובגלל זה הקאת ונהייתה לך הרגשה חרא... אבל מה זאת אומרת אתה לא יכול לאכול הרבה? אם אתה אוכל הרבה אתה מקיא, או שפשוט אין לך תאבון? |
ציטוט:
הבטן שלי לא מפסיקה "לבכות" ואני מרגיש חרא.. גם יש לי מלא שילשולים 2-5 פעמים ביום .. שזה מוזר ! בקיצור קלקול קיבה יכל להמשך כלכך הרבה זמן?:huh: |
ציטוט:
אל תדאג לגבי זה, יש קילקולי קיבה שיכולים להימשך הרבה זמן לפי דעתי, יומיים- שלוש ואתה כמו חדש |
כאבי בטן ואלכוהול
ראשית, אין קשר בין האלכוהול ששתית לבין כאבי הבטן שתקפו אותך.
אתה מציין שכאבי הבטן מלווים בשלשולים. לא תשאלתי אותך אבל ייתכן ויש גם בחילות, הקאות, אובדן תיאבון וחום גבוה. מה שתיארתי כעת זה סימנים של גסטרואנטריטיס אקוטית. בשפת העם- "קלקול קיבה". ייתכן ואכלת מאכל חריג, וייתכן שהיו משלשלים נוספים בקרבתך שהעבירו לך את המחלה. המחלה ויראלית בדרך כלל וחלפת מעצמה. ניתן לתת טיפול סימפטומטי ללא מרשם רופא- אימודיום לשלשולים, פפברין לכאבי הבטן, פראמין לבחילות והקאות. אם הכאבים ממשיכים זמן רב (מעל שבועיים) עליך לבקש מרופא המשפחה בתוקף שיפנה אותך לבדיקת צואה, ואף לרופא גסטרואנטרולוג. אני בטוח שיהיה בסדר. בהצלחה! ד"ר עופר בר, M.d |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נישמע כזה חירטוט חחח עכשיו ברצינות תותח אתה גבר, זה מעולה שרופא נירשם לפורום, אולי עכשיו יהיה יותר מידע בפורום פציעות. :ok: :bow: :bow: |
ציטוט:
פשש תותח על אתה.. מה אתה ממליץ לעשות? |
מכיר את זה, יום שישי לפני שעבר שתיתי עד שהקאתי(כמעט בקבוק) ויום למחרת לא היה לי כח לאכול כלום...
|
כנראה י לך האנגאובר יותר מדיי זמן יחחח....
לי גם היה ככה אבל לא הקאתי, והיה לי כאבי בטן ביום שאחרי, אבל עבר לי |
יש לך צוקטיסרקיס הבלוטות..
אני בטוח שיהיה בסדר ד"ר לוזון..:laughing: |
תרופה ל "קלקול הקיבה" שלך
כפי שציינתי, יש תרופות ללא מרשם רופא: אימודיום לשלשולים, פראמין לבחילות ולהקאות ואקמול/אופטלגין/פפברין לכאבי הבטן.
תקפיד מאוד על שתיה מרובה. אני נתקלתי אישית במצבים רבים שעקב חוסר שתיה הוריתי לאחיות או לחובשים להחדיר אינפוזיה כדי למנוע התייבשות (לא כואב במיוחד, אבל גם לא נעים...) אני ממליץ לך להפסיק להתאמן עד שתרגיש יותר טוב. תשכב במיטה ותחכה שזה יעבור. לרוב זה עובר תוך שבוע- שבועיים. אם המצב מתמשך ניתן לעשות תרבית צואה, ולהמשיך בטיפול על פי התוצאות. החלמה קלה ומהירה ושנזכה לראות אותך מתאמן במהירות! ד"ר עופר בר, M.d |
תודה ד"ר עופר בר אתה אחלה ד"ק .
|
יש לנו דוקטור בפורום?!?!
משה אכלת אותה..!!! ברוך הבא ד"ר עופר, אתה תוספת מבורכת. אנחנו כולנו מקווים שתהנה מהשהייה שלך. נישמח אם תחווה כמה שיותר דעות בפורום. ברוך הבא |
תודה רבה
אני מקווה שאוכל לעזור לכולכם כמה שניתן.
אני בעצמי מפתח גוף אז אני מכיר טוב את שני העולמות... |
מה קורה ד''ר?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ