![]() |
בדרך לשיוני הגדול!
כמה תמונות לפני אחרי
אחרי דיאטה ועבודה קשה של 5 חודשים אלה התוצאות הזמניות. עכשיו אני באמצע התהליך התחלתי אם משקל 164.5 כיום אני שוקל 138. נתונים: גיל 17 וחצי משקל 138 גובה 1.90 מטרה: להגיע למשקל 95 ק"ג. http://img370.imageshack.us/my.php?i...7115189ov5.jpg http://img262.imageshack.us/my.php?i...2305874tq4.jpg |
ניראה מעולה בהצלחה
תעדכן עוד כמה חודשים יהיה מעניין ליראות!! |
אתה בדרך הנכונה אחי..
תעדכן עוד כמה חודשיים באמת יהיה מעניין לראות אותך.. |
פאקקק אחי כל הכבוד תמשיך ככה !
אתה תגיע למשקל שאתה רוצה אל תדאג... תקח מוטיבציה מאסי ( Denous) מהתמונות שלו.. |
פשוט מצויין, אתה על הסוס אחי ואתה תגיע להרבה פחות מ95 אל תדאג אם כזאת מוטיבציה זאת לא תהיה בעיה...
|
כבוד ...תמשיך ככה
|
ציטוט:
|
באמת שמתי לב שירדת, בהצלחה בהמשך אחי אתה בדרך הנכונה :)
|
טוב מאוד כפרע עם אתה צריך עזרה דבר חופשי :]
|
יש כבוד אחי יפה מאוד!
סחתיין בהצלחה ב"ה אתה עוד תוריד הכל רק תמשיך ככה.. |
כל הכבוד אחי נראה טוב!! תמשיך כך ואל תישבר!!
|
תודה רבה לכולם על התמיכה זה עוזרר
|
נראה מבטיח...
בהצלחה גבר=] תעדכן אותנו. |
אתה ממש לא נראה כמו מישהו ששוקל 138
הייתי נותן לך 95-100 בלחץ.. כל הכבוד ובהצלחה! |
כל הכבוד אחי,תמשיך ככה,אל תישבר!
|
ציטוט:
לפפותח האשכול כך הרבה הרבה מוטיבציה מאורי הוא עשה שינוי ענק! שיהיה לך בהצלחה |
ציטוט:
|
שמעו פותח האשכל (אביב) הוא כמו אח בישיבלי ואני איתו כל יום כל היום במכון! ואני רואה איך הוא נותן את הנשמה שלו כדי להוירד ובאמת הוא עשה שינוי ענקקק ואפשר ליראות את זה בתמונות..
בכל מקרה תצפו להתפעה בעוד מס' חודשים שהוא יעלה תמנות על 120 - 115 זה יראה מדהים ואני אומר תודה גם בשבילו על התגובות הטובות כי אני יודע כמה זה חשוב לו! |
ציטוט:
תודה אחשלי אחד הילדים שעוזרים לי הרבה |
או או או איזה טנק היית אחי..
הרזת יפה מאוד אחי, יש עוד לאן לרדת, אבל עשית שינוי ענקי! ותאמין לי שאתה תגיע עוד מעט בלי בעיה ל95 ותרצה לרדת ל-85 ואז -75 חח מבטיח לך! תמשיך לתת בראש, ואם אתה מרגיש חסר מוטיבציה תסתכל על השינוים שיש פה אתה תקבל מרץ להפציץ! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ