![]() |
מישהו יודע מה הסיפור עם ג'לטין, גליצרין וחלבון?
אומרים שבחטיפי חלבון שמכילים ג'לטין או גליצרין החלבון שלהם לא שווה כלום.
מעניין אותי לדעת מה בדיוק ההשפעה שיש לדברים האלה על החלבון, לא רק בחטיפים, אלא בכלל בכל סוגי המזון... |
"השימוש העיקרי של הג'לטין הוא כחומר מייצב בתעשיית המזון, בעיקר במוסים, קרם בוואריה, פנקוטה וקרמים נוספים. כמו כן, הוא המרכיב העיקרי בייצור מקפא (ג'לי) למאכל במגוון טעמים. מעבר לכך, הג'לטין משמש גם לייצור כמוסות (קפסולות) לתרופות. רוב הכמוסות המשווקות בישראל מכילות ג'לטין."
ציטוט מויקיפדיה. אני לא רואה סיבה שגליצרין או ג'לטין ישפיעו על איכות החלבון או על ספיגתו ומעבר לכך ברוב [אם לא בכולם] החטיפים יש ג'לטין כחומר מייצב . |
גם אני לא רואה...
אבל לך תתווכח עם מליון פוסטים ש לאנשים שמבינים קצת יותר מהאתר :):):):):):):):):):):):):):):):):)... |
הסיבה היא שלג'לטין יש אחוז חלבון מאד גבוה .. מה שמעלה את כמות החלבון שנמצאת במוצר ..
הבעיה היא שמן הסתם החלבון שיש בג'לטין הוא חלבון בעל ערך נמוך והוא לא חלבון מלא ואז נוצר מצב שאתה לאידע כמה חלבון מלא וכמה חלבון מהג'לטין יש .... יכול להיות שבחטיף חלבון שרשום ברכיבים "ג'לטין" ויהיה בו 20 גרם חלבון לצורך העניין יש בעצם 15 גרם חלבון מהג'לטין ורק 5 גרם הוא חלבון מהמי גבינה שבחטיף - שהם נחשבים הרכיב היקר שבשבילו אתה משלם כל כך הרבה .. |
לא חושב שיש בעיה עם ג'לטין
סה"כ חלבון - וחלבון מלא לפי מה שזכור לי |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא סתם רואים על חטיפים שהם מתגאים בעובדה שהם נקיים מהחומרים האלה... |
אין לי מושג ,אבל יש כזה דבר גליטין דגים וב100 גרם יש 97 גרם חלבון...
אני מוסיף ממש טיפה לשייקר כי הוא מגעיל רצח.. |
אני לא מבין אותך אחי... בשביל מה אתה צריך עוד חלבון ? בנוסף למה שיש לך באבקה?? או במקום?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ