![]() |
פיזקאים להתפקד
מי מחר עושה תבגרות בפיזיקה..........
יאללה נקווה שנצליח בשניבמבחנים גם חשמל מגנטיות וגם קרינה וחומר... הגישו אותי על 72 ככה ב שניהם........ נקווה ל90 ככה למה אני חייב 85 לפחות בציון הכללי ושנה שעברה הגישו אותי על 85 במכינקה |
בהצלחה אחי,גם לי יש מחר..ב11:30 זה מתחיל נכון?
|
ניגש מחר למכניקה.. מגן 100.. מקווה לטוב :)
|
השנה יהיה קל....
|
ציטוט:
|
מה 11:15 זה לא מתחיל בתשע?!
|
ציטוט:
שלי (מכניקה) בתשע עד כמה שאני יודע.. |
ציטוט:
אני עושה אז כנראה ב-11 את חשמל ואחרי זה באחת וחצי קרינה וחומר ואז עוד חודש מעבדות ואז תודה לאל אין יותר פיזיקה :bow: |
ציטוט:
|
ציטוט:
אז למזלי הרכזת שלנו קומבינטורית וארגנה לנו לעוד חודש |
מעבדות זה לא תאריך אחד לכולם.. תלוי בבוחן/בבית ספר..
בפיזיקה אין לי השנה מעבדה אבל היה אמור להיות לי מעבדה באלקטרוניקה/מחשבים (בתקווה למחשבים) במאי ודחו אותה ליוני.. עריכה: טוב התגובה לא רלוונטית :) |
ציטוט:
הוא מבטל לכם מעבדות בסוף י"ב שאין לכם מתי להשלים אותם .......( במזל השיגו קומבינה) |
ציטוט:
זה מורה גאון אבל מהגאונים המטורפים האלה. הוא היה חי בבריה"מ והיה עובד במרתף כילד ולומד עם ספר על הברכיים, אבא שלו היה מרביץ לו, הוא היה עושה מכשירי רדיו עם החברים שלו.. כל שיעור היה מספר לנו סיפור אחר. אבל רואים שזה עשה לו מלא תסביכים חח |
אני עושה מחר בקרינה וחומר וחשמל.
מגישים אותי על 92 בקרניה וחומר ו85 בחשמל. ד"א המעבדה השנה הייתה אחת הקלות נראה לי יש לי 100. |
ציטוט:
פעם אחת שהיו לנו מבחנים גרועים הוא מתחיל לספר לנו שאשתו ברחה מהביתה והוא התעצבן וצעק מי האדיוט שלימד אותם את זההה... :):):):) הוא בא אלינו אני במקומכם ...במקום לכתוב תשטיות שאתם רושמים הייתי רץ אם הראש לקיר ולא מרפה |
ציטוט:
אי אפשר להסביר את האנשים האלה. הם גאונים ועברו דברים קשים בחיים שלהם אבל הם מנותקים |
ציטוט:
חחח או שהוא מקלל את המשרד חינוך כמה שהם חבורה של אדיוטים ומפגרים........או שהורא מקלל גם את אלה שכותבים תספרים....... :):):):) הוא אומר שהם חבורה של מטומטמים........... אין כול שיעור אני על הריצפה למרות שהשיעורים שם ממממש משעממים |
ציטוט:
זה מורה כוכב, אם הוא לא היה, היה צריך להמציא אותו |
EyalHa - תקטין בבקשה את החתימה. אתה מרחיב את הפריים.
אסקימו, בהצלחה מחר, אחי. |
אללה חשבתי אני היחיד חח
גמני עושה מחר |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ