![]() |
איך אני בודק את הקב"א והדפ"ר שלי??
אני יכול נגיד להתקשר לאיזשהו מקום בצה"ל ולשאול אם אני מתאים לטייס ואם כן אז אני ידע שהקבא שלי 54+ והדפ"ר 60+ ??
או שאין דבר כזה? אם כן לאיפה אני מתקשר? |
ציטוט:
דרך נוספ היא כמו שאמרת אבל לא לשאול אם אתה מתאים אלה אם נגיד שלכו לך טייס נגיד אתה יודע שיש לך קב"א לא 46... |
איך הגעת ל46, זה לא אומר שאוטומטית הקבא שלי מעל 54 [או 52] ? כי אלה הדרישות לקורס טיס?
|
אם קיבלת זימונים לצוות אוויר אז הקב"א שלך הוא מעל ל-54.
מה זה יתן לך לדעת מה הקב"א שלך? אם הוא 56 אז זה אומר שאתה גאון? אם זה 48 זה אומר שאתה דביל? אתה יודע מה אתה שווה, אתה לא צריך מספר שיגיד לך את זה.... |
שאני ידע אם ללכת לחובלים שם הם מסתכלים על הקב"א או פשוט לנסות ישר להגיע ליחידת חי"ר מובחרת אחרת, וכן אני יודע מה אני שווה אבל אני רוצה לדעת כמה צה"ל חושב שאני שווה :unsure:
|
ציטוט:
|
לא אני פשוט רוצה צנחנים, זה לא שאני רוצה שייטת 13\סיירת מטכ"ל רק בשביל התג
צנחנים זה משהו שאני מתחבר אליו וזה משהו שאבא שלי היה ומתאים לי להמשיך את המסורת חח, פלס"ר מתאים לי... אבל למרות כל זה חובלים בעדיפות ראשונה אצלי... |
חחח בהתחלה חשבתי שהוא התכוון לקב"ה ולא הבנתי מה הוא רוצה
|
אם יש לך קצת מזומנים שלח לי בדואר אני אברר לך
|
ציטוט:
זה נקבע בהתבסס על המצב הסוציו-אקונומי שלך, ועוד כמה פרמטרים נתונים. דפ"ר, לעומת זאת, אלו המבחנים או ה"אינטלקט", אם תרצו. יתקן אותי מי יותר מתמצא. |
ציטוט:
|
ציטוט:
חרטא העניין הזה הקב"א נקבעת (אצל בנים לפחות) בצורה כזאת : דפ"ר (פסיכוטכני) מהווה כמחצית מהציון צד"כ (ראיון) מהווה כשליש ו17% (מה שנשאר) זה הצה"ר (שנות לימוד - כן כן, זה משפיע) משהו כזה, אולי המספרים לא מדוייקים ב100% אבל זה משהו כזה |
חח פאניק מה התפקיד שלך בצבא? לשלוח כסף בדואר אה Xd סחטן אתה חחח
|
היום תכלאס לברר קב"א זה אולי הדבר שהכי קל
כל חייל שיש לו גישה למחשב [50% מהחיילים] יכול לבדוק. |
ציטוט:
דפר זה 18 אחוז לפי מה שאני יודע... |
ציטוט:
|
מה אתה אומר?.. כל אחד עם גישה למחשבים
תודה אח שלי עכשיו יהיה לי יותר קל לברר... |
לא כל אחד עם גישה למחשב.. כל אחד שיש לו שחר שלי
אבל זה לא בעיה בתכלאס.. אם אתה ממש רוצה שאני אברר לך תקפיץ את האשכול מחר בערב ואני אשאיר לך מייל תשלח לי את הת.ז שלך. |
הקריטריוניים לקבא הם לא קבועים אחוזית (גם לראיון אישי יש משקל).
ומה שנאמר נכון - קב"א היא קבוצת איכות שהיא שקלול כלל הנתונים בסקאלה בין 40 (מתחת לסף גיוס) עד 56 (כאשר 54 עד 56 היא קבוצת האיכות הגבוהה ביותר). דפ"ר הוא דירוג פסיכוטכני ראשוני שנקבע במבחנים והוא גם מהווה שקלול של הקב"א. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ