ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Wtf?!?! (https://israelbody.com/showthread.php?t=35961)

Big_Hand 03-06-08 08:06

Wtf?!?!

אולי לא תאמינו לי, אבל היום בבוקר אני בא להוסיף כוס חלב לברנפלקס ויצא ממנו פשוט מיץ צהוב מגעיל כזה :X
ועוד התאריך הוא עד ה10/6 :mellow:

shai224 03-06-08 09:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי osher123
אולי לא תאמינו לי, אבל היום בבוקר אני בא להוסיף כוס חלב לברנפלקס ויצא ממנו פשוט מיץ צהוב מגעיל כזה :X
ועוד התאריך הוא עד ה10/6 :mellow:

יש לך הזדמנות טובה מאוד לקבל פיצוי מעניין מהחברה של החלב שאותו רכשת בדיוק באותה דרך שאני קיבלת 65 בקבוקי נביעות בטעמים הליטר וחצי בחנים!
וכיצד אתה עושה את זה....דבר ראשון אל תלך עם זה לסופר להחזיר את זה או משהו כי בסופו של דבר אתה תקבל רק קרטון חלב מסכן במקומו .
תראה מה שתעשה , מאחורי האריזה צריך להיות רשום מס' טלפון של שירות לקוחות שלהם , אתה מתקשר אליהם ומתאר את הסיטואציה שקרתה לך לאחר מכן אומר שאתה לא מוכן לעבור את על זה בשקט על העוגמת נפש שנגרמה לך ובמידה ולא היית שם לב לצבע של החלב וכן היית שותה אותו מה אז היה קורה ותשאל כיצד הם מוכנים לפצות אותך בסיפור הזה כי אם לא אז אתה תפנה הלאה עם הסיפור.
תאמין לי שהם יספקו לך כמות נכבדת של חלב במידה ותדבר כמו שצריך .
ואם אתה לא רוצה ללכת בדרך הזאת תמיד יש את הדרך היותר קצרה של הסופר...
בהצלחה אחי!

Big_Hand 03-06-08 12:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shai224
יש לך הזדמנות טובה מאוד לקבל פיצוי מעניין מהחברה של החלב שאותו רכשת בדיוק באותה דרך שאני קיבלת 65 בקבוקי נביעות בטעמים הליטר וחצי בחנים!
וכיצד אתה עושה את זה....דבר ראשון אל תלך עם זה לסופר להחזיר את זה או משהו כי בסופו של דבר אתה תקבל רק קרטון חלב מסכן במקומו .
תראה מה שתעשה , מאחורי האריזה צריך להיות רשום מס' טלפון של שירות לקוחות שלהם , אתה מתקשר אליהם ומתאר את הסיטואציה שקרתה לך לאחר מכן אומר שאתה לא מוכן לעבור את על זה בשקט על העוגמת נפש שנגרמה לך ובמידה ולא היית שם לב לצבע של החלב וכן היית שותה אותו מה אז היה קורה ותשאל כיצד הם מוכנים לפצות אותך בסיפור הזה כי אם לא אז אתה תפנה הלאה עם הסיפור.
בהצלחה אחי!

עשית מה שאמרת, הם אמרו שהם שולחים לי כל מיני קופונים והטבות ואנארף...
זה לא 70 בקבוקי חלב, אבל גם זה משהו.

tipakess 03-06-08 12:26

הבעיה בברנפלקס ניראאלי לא הגיוני שפיתטום החלב צהוב כי אין מצב שכוס אחת רגיל כוס שניה צהוב..
אז הבעיה היתה בברנפלקס לך תתיבע אותם

boris19 03-06-08 12:26

ציטוט:

בלי לבדוק את קוד המוצר ?:huh:

Big_Hand 03-06-08 12:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי boris19
בלי לבדוק את קוד המוצר ?:huh:

רק את הקוד?
הם ביקשו ממני את הברקוד+מלא מספרים שכתובים על החלב XD

tipakess
הבעיה ממש לא בברנפלקס, אני מודד את החלב בכוס זכוכית כך שלא היה מגע בין החלב לברנפלקס.

tipakess 03-06-08 12:30

ציטוט:

רק את הקוד?
הם ביקשו ממני את הברקוד+מלא מספרים שכתובים על החלב XD

tipakess
הבעיה ממש לא בברנפלקס, אני מודד את החלב בכוס זכוכית כך שלא היה מגע בין החלב לברנפלקס.

חההחה אתה עדין יכות ללכת גם אליהם זה נישמע א]פילו יותר הגיוני

r0y 03-06-08 12:47

חחחחחחחחחחח תקשר לחברה שמייצרת קערות תגיד להם הצבע ירד ועשה לי חלב צהוב גם חחחחחח
רוצה להתלוננן עליי גם?

Big_Hand 03-06-08 12:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
חחחחחחחחחחח תקשר לחברה שמייצרת קערות תגיד להם הצבע ירד ועשה לי חלב צהוב גם חחחחחח
רוצה להתלוננן עליי גם?

חחחחח

Tal67 03-06-08 14:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
רוצה להתלוננן עליי גם?

מה?

shai224 03-06-08 15:34

ציטוט:

קופונים של קרטוני חלב בטח כמו שאני קיבלתי קופונים של נביעות , הקרטון עדיין אצלך ויש בו חלב?

Big_Hand 03-06-08 16:04

ציטוט:

קופונים של קרטוני חלב בטח כמו שאני קיבלתי קופונים של נביעות , הקרטון עדיין אצלך ויש בו חלב?

לא.
זרקתי אותו אחרי שדיברתי איתם...

shai224 03-06-08 16:06

ציטוט:

לא.
זרקתי אותו אחרי שדיברתי איתם...

חבל , טעות שעשית!
תכלס מה שהיית צריך לעשות זה לצלם בנייד שלך את הצבע של החלב החל מהרגע שאתה שופך אותו לתוך הקערה ולשמור לייתר ביטחון את הקרטון ביחד עם החלב במידה והם יבקשו ממך אותו.
בסדר מקסימום אם לא שמרת אז לא סוף העולם פשוט זה מה שאני עשיתי עם המים ואז התקשר אליי המנהל איזור שלהם וביקש את הבקבוק לבדיקת מעבדה

Big_Hand 03-06-08 16:13

ציטוט:

חבל , טעות שעשית!
תכלס מה שהיית צריך לעשות זה לצלם בנייד שלך את הצבע של החלב החל מהרגע שאתה שופך אותו לתוך הקערה ולשמור לייתר ביטחון את הקרטון ביחד עם החלב במידה והם יבקשו ממך אותו.
בסדר מקסימום אם לא שמרת אז לא סוף העולם פשוט זה מה שאני עשיתי עם המים ואז התקשר אליי המנהל איזור שלהם וביקש את הבקבוק לבדיקת מעבדה

זרקתי, אבל לא לפני שצילמתי וידאו איך אני מוזג את החלב לתוך כוס ועוד כמה תמונות של החלב מכל הכיוונים :)

john. 03-06-08 16:17

בולשיט.

לרוב מספיק שאתה אומר להם שיש לך בעיה מסויימת במוצר והם שולחים לך איזה ארגז.הם לא רוצים להתעסק בך יותר מדי והעליות אפסיות.מה שכן,הפרטים שלך נכנסים למערכת כדי שלא תקמבן אותם יותר מדי פעמים.

shai224 03-06-08 17:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי john.
בולשיט.

לרוב מספיק שאתה אומר להם שיש לך בעיה מסויימת במוצר והם שולחים לך איזה ארגז.הם לא רוצים להתעסק בך יותר מדי והעליות אפסיות.מה שכן,הפרטים שלך נכנסים למערכת כדי שלא תקמבן אותם יותר מדי פעמים.

אל תגיד סתם בולשיט כי עובדה שממני כן ביקשו להביא להם את המוצר .
ונכון יש חברות שמספיק להם שבאמת תתלונן על המוצר שלהם ותקבל פיצוי כלשהו ויש כאלו שלא רק מסתפקות בזה.

Arnav_Kipod 03-06-08 19:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
רוצה להתלוננן עליי גם?

:):):):) גדול...איזה ראש משפטי..אחי אתה יכול להיות עורך דין :book:

Muscle-Man 03-06-08 21:07

חחח היית יכול להרוויח עוד בקבוק חלב וגם קופונים :d

r0y 03-06-08 21:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Arnav_Kipod
:):):):) גדול...איזה ראש משפטי..אחי אתה יכול להיות עורך דין :book:

חחחחחחח יש מצב:):)
סתם לא..אבל באמת יש כאלה שמתלוננים על מלא דברים..

hasman90 03-06-08 21:35

ציטוט:

בהצלחה אחי!

:):):):) היה לי תקופה שהיתי עושה מלא דברים כאלה! היתי מושפע מתוכנית שקראו לה "קרציה" הם התקשרו על שטויות רצחח נגיד הטונה שוקלת 115 גרם.. הם שקלו ויצא 110 גרם אז הם יתקשרו.. חח אז אני היתי מתקשר לתנובה מחרטט עליהם משהו אם החלב הם היו שולחים לי פיצוים,שטראוס ועלית גם עשיתי,ניסיתי גם פריגת אבל הם רצו את הבקבוק + לדבר עם הורה אז זה קצת בעיה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:35.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ